Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ОЛИГОФРЕНИ :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз видях вчера (Петък) зелено Пунто надраскано със сив спрей по Стамболийски.Ако е бил колегата той си е станал известен :D

Коментар

VeSSkO написа:
      Пич, беше ли пред 144-то СОУ петък?Ако това там беше твойто пунто, то наистина си заслужава да му навреш спрея там, където каза ...
      Бях дам Ма кво направих е друга тема на размисъл И после минах по Стамболийски да Леле супер ме беше срам да я карам тая кола тогава. Всички ме гледаха все едно карам гол ебати ...

Коментар

Ми колега направи нещо по въпроса с почистването щото аз съм на принципа че колкото по дълго съхне една боя толкова по-трудно се чисти (но тва май не важи за нитроцелулозните спрейове) :D

Коментар

Тебе ще ти хакнат един акт за промяна на външния вид. Прави и две снимки и в КАТ да регистрираш промените
          no pain no pain

Коментар

Хаххх тва ако стане ше изтепа секви класации и ше го гледаме колегата в Искрено и Лично , Частен Случай и секви други такива издания...

Коментар

Абе колега аз я оправих. С кореселин. Изчисти се. Ма май верно требваше да я оставя така. Поне щяхте да ме познавате като ме видите

Коментар

Working...
              X