Колеги. Помагайте. Нек’ви копеленца нощеска са ми напръскали колата със спрей. (Тва сигурно по случай рожденния ми ден). Като станах сутринта и ме заболя сърцето. На зелената боя, много тича сив спрей. Едни приятели ми казаха че с куриселин може да излезне боята. Искам да питам. Тя е зелен металик. Няма ли с куриселина да се прецака боята или лака нещо? Нещо да се разяде? Защото тези същите приятели са си махали боя. От една черна Г класа са свалили по този начин Жълта боя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ОЛИГОФРЕНИ :)
Collapse
X
-
Re: Проблем с ОЛИГОФРЕНИ
The_Wicker_Man написа:Колеги. Помагайте. Нек’ви копеленца нощеска са ми напръскали колата със спрей. (Тва сигурно по случай рожденния ми ден). Като станах сутринта и ме заболя сърцето. На зелената боя, много тича сив спрей. Едни приятели ми казаха че с куриселин може да излезне боята. Искам да питам. Тя е зелен металик. Няма ли с куриселина да се прецака боята или лака нещо? Нещо да се разяде? Защото тези същите приятели са си махали боя. От една черна Г класа са свалили по този начин Жълта боя.
-
Пробай с коресилина. Не прекалявай с търкането и пази гумените и пластмасови части! Ако няма признаци на отмиване една шлайф паста мисля, че ще свърши работа. За съжаление не мога да ти препоръчам място, където да извършиш манипулацията. А, като начало наистина извикай полицаите да напишат сведение за случката.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Но не КАТ, а РАЙОННИТЕ полицаи. Сега тука в работата имаме един такъв случай с джипа на шефката - "Рекстън", при това нов. От една сграда са хвърлили мастило върху джипа посред бял ден на паркинга ни. Почти целия е омазан както и стъклата. Застрахователите искат протокол, от КАТ казват ние не можем - само за ПТП правим, викнете районните. Такива да ги пукаш от бой мамицата им.
Коментар
-
Колеги, толкоз бях изнервен, че не дочаках да прочета постовете ви. Слезнах и пробвах с един друг разредител. Нъцки. Само където е засегнало с периферията се изстри. Обаче дебелите ленти не. Взех кориселина и като се развъртех и го свалих. Сигурно съм си свалил и лак-а де, ама като земем парата от каско-то мислим да минем да и ударим едно пастиране със всичките процедурки и да си светне пак
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Колеги, толкоз бях изнервен, че не дочаках да прочета постовете ви. Слезнах и пробвах с един друг разредител. Нъцки. Само където е засегнало с периферията се изстри. Обаче дебелите ленти не. Взех кориселина и като се развъртех и го свалих. Сигурно съм си свалил и лак-а де, ама като земем парата от каско-то мислим да минем да и ударим едно пастиране със всичките процедурки и да си светне пакhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Колега ще изчакам да ми дадът някой лев от каско-то и ще я закарам на машинно пастиране. Мисля че ще стане много по добре. Още повече че ще трябва да мажа цяла вечност. Туй педерастче като е почнало от шофьорската врата през предния ляв калник, предния капак, десен калник, дясна врата (+дръжката, прозорец, уплътнения), колонка десен заден калник и стигне чак до капачката на резервоара. Ако го хвана кой е ще му изпръскам спрея в очите и после ще му навра спрея в задника. Просто нямам на идея защо го е направил. От проклетия. Нито съм запушил някой, нито нищо. Имаше още 5 свободни места. Бях си спрял пред моя блок на мястото където си спирам винаги като е свободно.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Колега ще изчакам да ми дадът някой лев от каско-то и ще я закарам на машинно пастиране. Мисля че ще стане много по добре. Още повече че ще трябва да мажа цяла вечност. Туй педерастче като е почнало от шофьорската врата през предния ляв калник, предния капак, десен калник, дясна врата (+дръжката, прозорец, уплътнения), колонка десен заден калник и стигне чак до капачката на резервоара. Ако го хвана кой е ще му изпръскам спрея в очите и после ще му навра спрея в задника. Просто нямам на идея защо го е направил. От проклетия. Нито съм запушил някой, нито нищо. Имаше още 5 свободни места. Бях си спрял пред моя блок на мястото където си спирам винаги като е свободно.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар