Здравейте колеги. Последните дъждове ми направиха голям проблем. Напълни ми се подземния гараж и стигна до там че като тръгнах да изкарвам колата (Fiat Marea) , педалите и те бяха под вода. Изкарах си я всичко нормално но цялата е подгизнала сега се чудя как да я изсуша. Вътре колата цялата е подгизнала и почва да лъха на мухъл. Тръгнах да махам мукета и по специално пода на колата и стигнах до скоростния лост и ръчната. Пластмасата се клати но не може да излезе.А не мога да изкарам мукета без тази пластмаса. Някой да знае как да я демонтирам? Ако и друг се е сблъсквал с подобен проблем моля да сподели . Всякакви съвети ще са ми от полза. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вода в колата
Collapse
X
-
lithrone
Re: Вода в колата
BigApp1e написа:Здравейте колеги. Последните дъждове ми направиха голям проблем. Напълни ми се подземния гараж и стигна до там че като тръгнах да изкарвам колата (Fiat Marea) , педалите и те бяха под вода. Изкарах си я всичко нормално но цялата е подгизнала сега се чудя как да я изсуша. Вътре колата цялата е подгизнала и почва да лъха на мухъл. Тръгнах да махам мукета и по специално пода на колата и стигнах до скоростния лост и ръчната. Пластмасата се клати но не може да излезе.А не мога да изкарам мукета без тази пластмаса. Някой да знае как да я демонтирам? Ако и друг се е сблъсквал с подобен проблем моля да сподели . Всякакви съвети ще са ми от полза. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Коментар