Семеринга най вероятно е протекъл понеже си напълник кутията догоре с масло. Те хората направили пробка за наливане, ама ти инат да и го налееш всичкото, според мен е протекло към съединителя, омазал се е и затова приплъзва и подскача. Едва ли се е счупил точно като си сменил маслото, но от това подскачане може би вече е за смяна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблеми след смяна на маслото на скоростната кутия :(
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
infineon написа:Семеринга най вероятно е протекъл понеже си напълник кутията догоре с масло. Те хората направили пробка за наливане, ама ти инат да и го налееш всичкото, според мен е протекло към съединителя, омазал се е и затова приплъзва и подскача. Едва ли се е счупил точно като си сменил маслото, но от това подскачане може би вече е за смяна.dogydog написа:колега немисе занимава вечеда правя само всичко и смених на тази колица мн ме радва колицата мн варви просто и супер разход дава и е със 6 скорости мисля дая дам тънко но с този съединител без даго сменям колко горе долу мога да и искам :СAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
dogydog написа:Колеги дави питам възможно лие въпросното тресене да е от луфт в двете външни карета (защото имам такъв) луфта е по посока на полуоската (навън и навътре не нагоре и надолу )Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар