та това ми е сега големия проблем!!! там има по 2 винтчета,отвивам ги,и нещат да се разтворят барабаните дали трябва да отвия и големия болт,дето са лагерите и т.н. или си има някакъв чалъм при махането на капака нека някой по-запознат да каже,че ми трябва спешно ремонт там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не мога да разглобя барабаните на Уно-то
Collapse
X
-
Re: не мога да разглобя барабаните на Уно-то
Mitko написа:sehnsucht написа:та това ми е сега големия проблем!!! там има по 2 винтчета,отвивам ги,и нещат да се разтворят барабаните дали трябва да отвия и големия болт,дето са лагерите и т.н. или си има някакъв чалъм при махането на капака нека някой по-запознат да каже,че ми трябва спешно ремонт тамLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
На барабаните са се получили яки-челюстите са се закопали.Или пробвай отзад през главината да ги свиеш като въртиш кръглата гайка на обтегача,или с чук и дървено трупче направо избивай.Може да ти се поразхвърчат чаркове ако накладките са дълбоко закопани,но не се плаши.Преди обратния монтаж ги занеси на стругар да им махне бордовете и да ги изправи.УспехFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
lu40 написа:На барабаните са се получили яки-челюстите са се закопали.Или пробвай отзад през главината да ги свиеш като въртиш кръглата гайка на обтегача,или с чук и дървено трупче направо избивай.Може да ти се поразхвърчат чаркове ако накладките са дълбоко закопани,но не се плаши.Преди обратния монтаж ги занеси на стругар да им махне бордовете и да ги изправи.УспехLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
sehnsucht написа:та това ми е сега големия проблем!!! там има по 2 винтчета,отвивам ги,и нещат да се разтворят барабаните дали трябва да отвия и големия болт,дето са лагерите и т.н. или си има някакъв чалъм при махането на капака нека някой по-запознат да каже,че ми трябва спешно ремонт тамJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pakumba написа:lu40 написа:На барабаните са се получили яки-челюстите са се закопали.Или пробвай отзад през главината да ги свиеш като въртиш кръглата гайка на обтегача,или с чук и дървено трупче направо избивай.Може да ти се поразхвърчат чаркове ако накладките са дълбоко закопани,но не се плаши.Преди обратния монтаж ги занеси на стругар да им махне бордовете и да ги изправи.УспехFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
sehnsucht написа:та това ми е сега големия проблем!!! там има по 2 винтчета,отвивам ги,и нещат да се разтворят барабаните дали трябва да отвия и големия болт,дето са лагерите и т.н. или си има някакъв чалъм при махането на капака нека някой по-запознат да каже,че ми трябва спешно ремонт там
Коментар
-
stef написа:абе колега да не си дръпнал ръчната и тогава да се мъчиш че и такъв случай съм имал :D
Коментар
-
само така, чука и мамата и всичко ще е ок, все пак внимавай и за някоя изненадваща контузия на пръсти и кокалчета и пак бой бой бой, докато му окапят зъбите :D :DСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар