Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли Fiat Bravo с 4(5) врати ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли Fiat Bravo с 4(5) врати ?

Здравейте, предлагат ми внос на Fiat Bravo от Италия. Колата е произведена 1999г. Въпросният автомобил имал и задни врати. Има ли наистина такaва модификация или всъщност става въпрос за Fiat Brava.

:DАз такова животно не съм чул/видял.Най-вероятно става дума за Брава.

Коментар

Аз съм виждал ама новото браво и аз не мисля,че има браво с 4(5) врати.
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Едно маааалко уточнение - Браво, Брава и Мареа са наименования на един и същ модел автомобили, но с различни купета. Ичбек с 3 врати е Браво, с 4/5 врати е Брава, а седан и комби са Мареа, като комби е Мареа Уикенд. Има един модел който пък е тип товарен и представлява комби само с 2 места - Маренго. :D Това последното звучи малко смешно, но си е от "наще" :D
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Благодаря за поясненията. При следващия телефонен разговор с Италия ще се уточним. Явно не сме се разбрали нещо.Поздрави !

Коментар

Само новото браво произведено мисля след 2008 има 5 врати.Но то съвместява Браво/Брава и вече е само един вид автомобил.Предишната серия на Браво до 2001 няма с 5 врати;5 врати имат само Брава и Марея.
            Fiat 1.4 12V
            Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
            Да си втори значи да си първи сред загубилите.
            Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

valentino321 написа:
              Само новото браво произведено мисля след 2008 има 5 врати.Но то съвместява Браво/Брава и вече е само един вид автомобил.Предишната серия на Браво до 2001 няма с 5 врати,има ги само Брава и Марея.Като Браво е хетчбек(винаги само с 3 врати),Брава е седан(задължително с 5 врати),а Марея е комби(обезателно с 5 врати :D "има си хас" комби да не е с 5 врати :D ).
              Защо, след като вече е даден съвсем точен отговор на темата, даваш нов отговор, който очевидно е непълен и грешен? Така се подвеждат потребителите, които не знаят. Брава не е седан, а Мареа не е само комби.

Коментар

Working...
              X