имам малък проблем купих си бравото уж на 95000 км ама километража и това което отчита колко километра съм изминал не работи жило ли е за смяна ? само това не работи по таблото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 1.8gt Проблем
Collapse
X
-
В смисъл и скоростомера и изминатите км. не ти работят нали така?В такъв случай вероятността да имаш проблем в датчик километраж или самия привод/червяк под него е много голяма.п.с. километражното табло е електронно не е на жило.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:В смисъл и скоростомера и изминатите км. не ти работят нали така?В такъв случай вероятността да имаш проблем в датчик километраж или самия привод/червяк под него е много голяма.п.с. километражното табло е електронно не е на жило.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Примерно: http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1 но до колкото знам подлежи и на някакво почистване/профилактика. Старото ми Браво така се размина без смяна а само с почистване и трета година си работи, сегашното обаче е с характер, когато му скимне спира (скоростомера) и когато му скимне тръгва.п.с. надявам се в края на месеца да го излекувам, па макар и със смяна на датчик ако не стане с почистване.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Направо си вземи втора употреба за 10, 15 лева. Сменя се за отрицателно време. Тая цифра за нов е малко странна..."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Направо си вземи втора употреба за 10, 15 лева. Сменя се за отрицателно време. Тая цифра за нов е малко странна...Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Колега, имах същия проблем преди 3-4 год. Купих си датчик втора употреба от " Франц " за 10-15 лв. /не помня точно/ а в сервиз " Фиат " ми го смениха горе долу за същата цена. Само се наложи да дам още 18 лв за нов привод защото и той си беше заминал. Нов датчик тогава струваше 80 лв - сега можеш сам да провериш.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Ibiza написа:Бих казал, че това е едно от ония браво-та който си имат характер километража тръгва спира тръгва :D... ще се ходи на сервизAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Ако не те затруднява сподели след това какво е станало, може и на Л.С.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар