Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат браво 1.8gt Проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат браво 1.8gt Проблем

имам малък проблем купих си бравото уж на 95000 км ама километража и това което отчита колко километра съм изминал не работи жило ли е за смяна ? само това не работи по таблото
    Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
    Ex.Bravo 1997 1.8 GT

В смисъл и скоростомера и изминатите км. не ти работят нали така?В такъв случай вероятността да имаш проблем в датчик километраж или самия привод/червяк под него е много голяма.п.с. километражното табло е електронно не е на жило.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
      В смисъл и скоростомера и изминатите км. не ти работят нали така?В такъв случай вероятността да имаш проблем в датчик километраж или самия привод/червяк под него е много голяма.п.с. километражното табло е електронно не е на жило.
      а можеш ли да ми кажеш колко би ми струвал ако е такъв датчик ? щом не е от жилото ?
      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Примерно: http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1 но до колкото знам подлежи и на някакво почистване/профилактика. Старото ми Браво така се размина без смяна а само с почистване и трета година си работи, сегашното обаче е с характер, когато му скимне спира (скоростомера) и когато му скимне тръгва.п.с. надявам се в края на месеца да го излекувам, па макар и със смяна на датчик ако не стане с почистване.
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Мерси ще разпитам из Ямбол къде мога да ида на такава профилактика или ремонт .. че не знам къде може да има сервиз в моя град... писах в др тема ама никои не ми е отговорил
          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Направо си вземи втора употреба за 10, 15 лева. Сменя се за отрицателно време. Тая цифра за нов е малко странна...
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
              Направо си вземи втора употреба за 10, 15 лева. Сменя се за отрицателно време. Тая цифра за нов е малко странна...
              за нов датчик ли говориш ? ако това ми е проблема... изобщо не не разбирам как се сменя има си техници за тая работа не ми се пипа някъде където не разбирам... както имаше 1 стар лаф " Където не можеш да си пъхнеш пръста не си пъхай главата " :D
              Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ицо, неможе в Ямбол толкова пък да няма сервизи, бягай в някой сервиз да ти го оправят :D
                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Бих казал, че това е едно от ония браво-та който си имат характер километража тръгва спира тръгва :D... ще се ходи на сервиз
                  Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Колега, имах същия проблем преди 3-4 год. Купих си датчик втора употреба от " Франц " за 10-15 лв. /не помня точно/ а в сервиз " Фиат " ми го смениха горе долу за същата цена. Само се наложи да дам още 18 лв за нов привод защото и той си беше заминал. Нов датчик тогава струваше 80 лв - сега можеш сам да провериш.
                    Peugeot 301
                    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Ibiza написа:
                      Бих казал, че това е едно от ония браво-та който си имат характер километража тръгва спира тръгва :D... ще се ходи на сервиз
                      Е и при мен със сегашното ми Браво е точно така, тръгва и спира когато му дойде... цикъла п.с. силно се надявам до края на месеца да го излекувам.

Коментар

Намерих оторизиран сервиз на Fiat в Ямбол до 1,2 дена ще го закарам .. че още не е регистрирано :D
                        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ако не те затруднява сподели след това какво е станало, може и на Л.С.

Коментар

Оkay няма проблеми се пак за това са форумите да споделяме :D
                            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

И да не забравиш да кажеш кой ти каза за истинската марка коли
                              Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                              X