dimaldim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 1.8gt Проблем
Collapse
X
-
Synthy написа:На твоята кола километража е с жило.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Възможно е не споря, но изхождам от факта че се продава датчик http://axm-auto.com/index2.php?brand...=24&subcat=183Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
u_bo
-
http://axm-auto.com/image_display.ph...298_bravo2.jpg Ако става дума за такова табло може и жило да е но моето е от другите кръглите .. А също днеска ходих на сервиз и ми казаха че датчика е за смяна и ми каза 120 лева един датчик и явно скоро няма да го оправя ... не че не върви без километраж ама е кофти ще го оправим по нататък :SSFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
В случая таблото ти няма значение, то по принцип всички Браво-та са с кръгли уреди. Но ме изумяваш с тези 120лв. при условие че съм ти пратил по-горе линк с ориентировъчна цена, при това там се ползва и отстъпка за членове на форума.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Да, сгрешил съм. Колега Ibiza, купи си датчика с отстъпка, па фани си го смени. Не е 100 кила да го отвъртиш и навъртиш новият Само ще трябва да махнеш акумулатора и стойката му, така като гледам по снимката от епер се пада точно под акумулатора."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
batproho написа:В случая таблото ти няма значение, то по принцип всички Браво-та са с кръгли уреди. Но ме изумяваш с тези 120лв. при условие че съм ти пратил по-горе линк с ориентировъчна цена, при това там се ползва и отстъпка за членове на форума.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Здравейте колеги . Относно въпроса с километража за сега не мога да установя точния проблем ходих на сервиз пробвах с друг километраж с друг датчик ама не тръгва Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 споделете какво може да е на сервиза ми обясниха ще може някаква зaпчатка от скоростната кутия да е превъртяла и не знам писна ми да се занимавам ще отида още на 2,3 места и ако не го оправят ще бъде без километраж не е болка умиране ама е кофтиFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар