Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съобщение '' Filter '' - Fiat Stilo ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От 30 нагоре крайни цени.Има един трик Може да се ползва филтъра за първите двигатели, разликата е минимална, а в цената близо 25%.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодаря на всички за съветите, ще го сменя с чисто нов.Edit: току що се загледах в таблото, и тази иконка не е активна при моя модел или въобще не бачка. Не светва въобще с другите сензори при подаването на контакт.

Коментар

Дам малко са му набичили цената, сега проверих между 20 и 35 лв. е в axm.Странно защо при мен(стило 1.6 16В) няма такъв филтър, явно са преценили че цедката на бензиновата помпа е достатъчна

Коментар

DIESEL PARTICULATEFILTER CLOGGED(amber)(Multijet versions)The warning light turns on when the dieselparticulate filter is clogged and the drivingconditions do not enable to activate automaticallythe reclaiming procedure.To enable the cleaning procedure, keepthe car running until the warning lightturns off.The display will show the dedicated message.Има и съобщение за запушен филтър za твърди частици и иконката е друга!!!(не вода в горивния филтър)Виж в ръководството:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=38739Първия линк стр. 163

Коментар

Ако не е мултиджет, няма такъв филтър !
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еми колегата нито е написал каква е колата, нито каква е грешката става гадаене малко) Пратих му го просто за да види лампичката същата ли е, която светва

Коментар

Ми да, ама се разправят за нафта по-нагоре...
                FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
                Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

Коментар

е да де, филтър за 1.9 jtd... примерно

Коментар

Не е мултиджет.

Коментар

кола

На някой от филтрите има датчик търси кой е той
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Днес ми се появи цялото съобщение вече /water in fuel/. Интересува ме има ли някой специфичен момент при подмяна на горивния филтър или е стандартна процедурата. Коя марка филтър бихте ми препоръчали?

Коментар

fiat_stilo213 написа:
                          Днес ми се появи цялото съобщение вече /water in fuel/. Интересува ме има ли някой специфичен момент при подмяна на горивния филтър или е стандартна процедурата. Коя марка филтър бихте ми препоръчали?
                          Колега не е филтъра,аз съм го сменил два пъти за един месец и пак си писка от време на време.Според мен е лошия дизел.Ама ако искаш пробвай,смениго.

Коментар

stilo2002 написа:
                            fiat_stilo213 написа:
                            Колега не е филтъра,аз съм го сменил два пъти за един месец и пак си писка от време на време.Според мен е лошия дизел.Ама ако искаш пробвай,смениго.
                            А след като смени филтъра поне за малко не угасна ли лампата ? Би трябвало с източването на водата всичко да се нормализира!Да не се окаже лош конектор или проблемен кабел ?
                            Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

Колежке археолог ли го раздаваш или въобще не поглеждаш датите...... Колегата въобще не се знае дали ще си спомня за темата а да ти отговори.........................
                              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

ако става дума за мен - колега съм !Вярно е, не съм погледнал датата.Все пак темата е някак си висяща, не е завършена.
                                Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

Working...
                                X