От 30 нагоре крайни цени.Има един трик Може да се ползва филтъра за първите двигатели, разликата е минимална, а в цената близо 25%.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съобщение '' Filter '' - Fiat Stilo ?
Collapse
X
-
DIESEL PARTICULATEFILTER CLOGGED(amber)(Multijet versions)The warning light turns on when the dieselparticulate filter is clogged and the drivingconditions do not enable to activate automaticallythe reclaiming procedure.To enable the cleaning procedure, keepthe car running until the warning lightturns off.The display will show the dedicated message.Има и съобщение за запушен филтър za твърди частици и иконката е друга!!!(не вода в горивния филтър)Виж в ръководството:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=38739Първия линк стр. 163
Коментар
-
fiat_stilo213 написа:Днес ми се появи цялото съобщение вече /water in fuel/. Интересува ме има ли някой специфичен момент при подмяна на горивния филтър или е стандартна процедурата. Коя марка филтър бихте ми препоръчали?
Коментар
-
stilo2002 написа:fiat_stilo213 написа:Днес ми се появи цялото съобщение вече /water in fuel/. Интересува ме има ли някой специфичен момент при подмяна на горивния филтър или е стандартна процедурата. Коя марка филтър бихте ми препоръчали?Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар