Колеги кажете знаете ли някакъв начин без пребоядисване да се поправят леки драскотини по боята и имам лека вдлъбнатина на едната врата как може да я оправя без да я карам на тенекиджия,ако има друга подобна тема се извинявам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изправяне на лека вдлъбнатина и премахване на драскотини
Collapse
X
-
Ако драскотините са само по лака, а боята не е засегната, купуваш това: http://www.ebay.co.uk/itm/2-pcs-Fix-...рисуваш с него на чиста, суха и не в движение кола, и оставяш да изсъхне в гаража. Ако е надрана боята.. можеш да пробваш да си купиш същият цвят, и с клечка за зъби да коригираш само драскотината."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
за вдлъбнатината мога да ти помогна,ако е средно голяма.Вземаш един сешоар и има едни спрейчета дето са за почистване на клавиатури те са под налягане с въглероден диоксид като ги обърнеш надолу разтръскаш и започнеш да пръскаш пръскат диоксид и замразяват.Хващаш сешоара нагряваш мястото много да стане така,че да не можеш да си държиш ръката върху мястото и на секундата след това пръскаш със спрея(така де въздух под налягане) в продължение на около 10 секунди да замрази мястото и ламарината сама ще се изправи без последствия.Гледал съм такива клипчета и след това пробвах на моето браво и става,но ако е доста малка вдлъбнатината и е някъде на ъгъл няма да стане.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:за вдлъбнатината мога да ти помогна,ако е средно голяма.Вземаш един сешоар и има едни спрейчета дето са за почистване на клавиатури те са под налягане с въглероден диоксид като ги обърнеш надолу разтръскаш и започнеш да пръскаш пръскат диоксид и замразяват.Хващаш сешоара нагряваш мястото много да стане така,че да не можеш да си държиш ръката върху мястото и на секундата след това пръскаш със спрея(така де въздух под налягане) в продължение на около 10 секунди да замрази мястото и ламарината сама ще се изправи без последствия.Гледал съм такива клипчета и след това пробвах на моето браво и става,но ако е доста малка вдлъбнатината и е някъде на ъгъл няма да стане.
Коментар
-
лайсната е пластмасова по този начин,който ти казах няма да стане.Идва ми на ум да я свалиш и да я нагрееш леко с нещо да поумекне и да я изправиш,оставяш я да изстине и си ти,но това не съм го правил и не знам до колко ще е ефективно,но не пречи да пробваш.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Може да прочетеш и товаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E0%F2%E8%ED%E8FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Не толкова малка вдлъбнатина при тая кола!
Здравейете,Не толкова малка вдлъбнатина при тая кола!Има ли колеги,които биха се изказали с реален поглед върху тая щета и реалистичен подход за поправката й?"Изкочило" едно дърво зад колата и тя ко да прай ,блъснала го да си знае мястото Жени,за какво не им е за даване кола да карат.Както и да е.Споделете вие какво бихте направили при това положение.поздравиFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Здрасти,
S_BANKOV написа:С обратен чук ще излезе, вадих точно такава на бравото на задния калник излезе почти перфектно.pi4_s_bravo написа:с чук удариш ли го отиваш към тенекеджия/бояджия. разтапицирай капака и виж с ръка дали ще успееш да избуташ ламарината навън да си заеме оригиналната форма.Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Удари го няколко пъти с гумен чук, ако не ти хареса резултата, направо си купи един заден капак за 50 лв. и забравяш за проблема :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Сега е момента да пробваш:https://www.youtube.com/watch?v=q0UAUBE-HmgA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар