Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

лампата на airbag

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

лампата на airbag

свети ми лампата на въздушната възглавница, как мога да разбера дали е там или е изкачал и дали функционира в момента.Ходих да е закачат къ компютър ама ми казаха че този модел неможели.
    Fiat Marea 1,9TD100

Ами то и моя нещо му стана и ми светна лампата от няколко дни и не знам какво да го правя и не знам дори каде да отида да го погледнат!? Лампата ми светна след един голям дъжд във В.Търново, мислех си че само се е намокрил някой кабел и като исъхне ще се оправи ... но нищо подобно сега ми дразни окото докато шофирам! И аз моля за съдействие от някой колега да сподели къде може да се направи проверка!?
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Porsche 944 S2
    http://www.valmcrae.snimka.bg/
    http://vbox7.com/user:val_mcrae
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Проверка може да направиш само в Динекспрес Пловдив /най близко за теб/ само там има софтуер за тест на еърбег понеже аз имах подобен проблем и обиколих няколко сервиза и накрая само там ми помогнаха.

Коментар

Освен в сервиза на Динекспрес, такъв софтуер имат и в автосервиз Тракия (зад бензиностанция ШЕЛ). Услугата там за тестване и чистене на грешки е 15 лв, докато в Динекспрес е 30лв.
        Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Vaskata написа:
          Освен в сервиза на Динекспрес, такъв софтуер имат и в автосервиз Тракия (зад бензиностанция ШЕЛ). Услугата там за тестване и чистене на грешки е 15 лв, докато в Динекспрес е 30лв.
          Къде точно се намира този сервиз да не би да е бившия сервиз за Лада?

Коментар

Не знам дали това е стария сервиз на "Лада", но се намира на Цариградско шосе, зад бензиностанция Шел, точно след разклона за SPS по посока Изгрев. Момчето е точно, преди около 20 дни ходихме с един приятел, за да му проверят лампата на еърбега на Мареята му. Имаше натрупана грешка и след като я изчистиха досега не е светнала.
            Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

както бях писал по горе за лмпата на airbag-а че ми свети , скоро ми се наложи да сваля акумолатора за около 10 мин . и после като го сложих след като запалих за миг загасна и след това пак светна. Какво ли означава?
              Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

Абе на един познат така няколко месеца му светеше лампата на бравото и после по време на пътуване в тунел му се отворили и двата еърбега, щял да се пребие момчето.

Коментар

Ай стига то това си е направо опасно тогава
                  Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

reiban написа:
                    Ай стига то това си е направо опасно тогава
                    отивай при представителя на Фиат, не се чуди
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

reiban написа:
                      както бях писал по горе за лмпата на airbag-а че ми свети , скоро ми се наложи да сваля акумолатора за около 10 мин . и после като го сложих след като запалих за миг загасна и след това пак светна. Какво ли означава?
                      Според мен, като си свалил акумулатора си ресетирал компа. Затова лампата е загаснала за малко. Вероятно обаче алармата (проблема) е постоянна и веднага след това се е активирала отново.
                      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Доста пъти е коментирано, че след като е свалян акумулатора, колите с възглавки се водят на компютър да им се зачисти грешката и след това няма проблем.Нормално явление е!

Коментар

doofiat написа:
                          Доста пъти е коментирано, че след като е свалян акумулатора, колите с възглавки се водят на компютър да им се зачисти грешката и след това няма проблем.Нормално явление е!
                          Извинявам се! Ще ровна да прочета...
                          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Uneek написа:
                            Абе на един познат така няколко месеца му светеше лампата на бравото и после по време на пътуване в тунел му се отворили и двата еърбега, щял да се пребие момчето.
                            много лъжеш еййййй
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                            X