Привет на всички! Дано това е началото на дългият ми престой във форума Въпросът ми е следния: мога да взема въпросното Уно (на вуйчо ми е - почваме с шише ракия и 200 лева - като стигна като има нужда от ремонт, в движение е, но в краката на шофьора има много изгнило (ако приемем че е квадрат - 2 от страните висят във въздуха), иначе двигателя е пушка, преди година се ремонтира (като цяло вуйчото си се грижеше много за него "мота гуми" дет се вика , но вече е на село - дядо да си се вози там, обаче и той поотмина адекватните си години и скрития замисъл е да му я вземем да го предпазим човека... щото и дума не дава да се обели за издаване или за части да се махне) +това парното хич го няма (мисля радиатор иска) и чистачката предната е в отпуска (надявам се моторче само, ама знае ли се... не съм мерил идва ли ток до него) та, в общи линии за кърпенето на пода, парното и чистачка колко долу горе ще изръся (кърпенето ми е най на премисъл, че зимата ще трябва с ботуши да се кара :D )? ще си заслужава ли или да мисля за друга кола, пък на пролет да пробваме да вразумим стария. Предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Уно Мк1 1.5 75 коня - изгнило, заслужава ли си ремонта?
Collapse
X
-
Мерси за бързия отговор Чак сантимени към такива вещи не изпитвам, обясних така подробно, за да е ясно, че няма да правя, задължителните ремонти при покупка на стара кола, защото ще знам всичко кога е сменявано, и само това ми трябва за да я подкарам в града, а това са си спестени средства, изхождам от там, че каквато и кошница да взема за 500лв примерно, не вярвам да мина без още 200 за "ремонтчета", та да речем ако се вместя в едни 4/500лв за нужните ремонти, да знам, че всичко си ми е наред, ще съм на оферта. Щото не ми се виси по спирки още една зима (първа лична кола ще ми е) и така или иначе се оглеждам за нещо евтино Признавам обаче жестоко ме озадачи с "възвращаемост" - винаги съм мислел, че в колата само ще вкарвам пари :D
Коментар
-
Danchojn написа:Аз мисля, че не си заслужава, от техническа гледна точка. Няма да има възвращаемост на средствата. Ако обаче има сантиментална стойст и трябва да остане в семейството и да се кара, то тогава човек не мисли толкова за разходите и търси начин.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Danchojn написа:Аз мисля, че не си заслужава, от техническа гледна точка. Няма да има възвращаемост на средствата. Ако обаче има сантиментална стойст и трябва да остане в семейството и да се кара, то тогава човек не мисли толкова за разходите и търси начин.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар