Привет на всички! Дано това е началото на дългият ми престой във форума
Въпросът ми е следния: мога да взема въпросното Уно (на вуйчо ми е - почваме с шише ракия и 200 лева - като стигна
като има нужда от ремонт, в движение е, но в краката на шофьора има много изгнило (ако приемем че е квадрат - 2 от страните висят във въздуха), иначе двигателя е пушка, преди година се ремонтира (като цяло вуйчото си се грижеше много за него "мота гуми" дет се вика
, но вече е на село - дядо да си се вози там, обаче и той поотмина адекватните си години и скрития замисъл е да му я вземем да го предпазим човека... щото и дума не дава да се обели за издаване или за части да се махне) +това парното хич го няма (мисля радиатор иска) и чистачката предната е в отпуска (надявам се моторче само, ама знае ли се... не съм мерил идва ли ток до него) та, в общи линии за кърпенето на пода, парното и чистачка колко долу горе ще изръся (кърпенето ми е най на премисъл, че зимата ще трябва с ботуши да се кара :D )? ще си заслужава ли или да мисля за друга кола, пък на пролет да пробваме да вразумим стария. Предварително благодаря

Коментар