Здравейте, Юрнах се да купувам такава кола, но де що познавам майстор ме съветва да бягам, защото дюзите били консуматив след 100 000 км, от по ~ 1000 лв. Наистина това ли е цената и всички наведнъж ли заминават ? Има ли по-евтино решение, нещо като по-ранна профилактика ? Колко от Вас са сменяли дюзи ?Прозвънях на хората от доста обяви ( частни лица ) - сменили ремъци, масла, тампони, амортисьори и когато ги питам за дюзите се оказва, че и тях са сменили с такива втора ръка, т.е. вече бягат от колата защото следващият ремонт ще им дойде нанагорен - така ги разбирам нещата.Ще се радвам на повече мнения !Благодаря !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Стило 1.9 jtd
Collapse
X
-
Досега и аз не съм чул някой да е сменял дюзи тук...Пък те майсторите ако ги питаш купи си голф 2 1.6 дизел...смешници...Стилото е хубава количка стига да имаш $ за да я поддържаш...защото с масло от 5-10лв/литъра няма да изтрае дълго...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Досега и аз не съм чул някой да е сменял дюзи тук...Пък те майсторите ако ги питаш купи си голф 2 1.6 дизел...смешници...Стилото е хубава количка стига да имаш $ за да я поддържаш...защото с масло от 5-10лв/литъра няма да изтрае дълго...Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
А аз с 23.50лв. литъра )))))))) но другото го гори... а и съм с бензинка тай че нямам наблюдение за дизелките и не мога да се изкажа много много, сори. Но за автора на темата-колега колата наистина има някои дребни проблеми с електрониката, но като цяло е много добра и още съм на мнение че за тия пари едва ли има по-добра... не знам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар