Задравейте колеги, искам да проверя маслото в скоростната кутия, че трудно влизат скоростите, а също забелязвам че има и теч. Та въпроса ми е от къде се долива маслото, че пробката която се вижда на снимката ми се струва, че е много ниско поставена и предполагам служи за източване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило - пробка за наливане масло в скоростната кутия
Collapse
X
-
nedialk00
от там трябва да се долива така като гледам пробката за източване е по ниско а един съвет доливай си масло и си карай, че ако тръгнеш да го оправяш тоя теч който не е голям най-много да си докараш голям филм
-
nedialk00
ще може, то е датчика за задната скорост, ама трябва да го развиеш кофтито е че неможеш да разбереш така колко масло има в кутията, иначе развиваш пробката и пълниш докато не почне да тече
Коментар
-
Колеги,и при мен се случи същият проблем като при колегата andrei_k.Скоростите от тези дни как е студено навън много трудно влизат,когато загрее малко положението е подобре но пак трудно влизат,Днес минах през един сервиз и майстора каза че не е до маслото в кутията а проблема е в жилата.Първа,втора и задна със сила,трета и четвърта малко по добре,пета добре и шеста неможе да се включи.FIAT STILO 1.2 16 V.
Коментар
-
Ми и моите влизат трудно ма аз нямам жила !!! сещаш ли се колко е от жилата. Маслото на кутията ми е минерално и некво супер шитак. Нормално е като е студено да влизат трудно. Според мен колега маслата са тръгнали да заминават и затова е така. Не виждам защо жилата ще са причина за трудното влизане на скоростите. нито е под нулата да са замръзнали нито пък са мръсни. тогава и през лятото ще ти правят беля
Коментар
-
andrei_k написа:Май от там ще да е, малко ниско ми се видя, но то друга пробка така и не видях да има. Чудя се само дали ще мога да долея малко през отвора на датчика за задните светлини, че с тоя дъжд не става за канал.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар