Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Калници от браво, на мареа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Калници от браво, на мареа?

Здравейте колеги въпроса е елементарен - Стават ли калниците на бравото на мареата.. Питам защото искам да сложа тунинг броня, която е попринцип за браво и мисля да сложа калници от браво и там маска(тва къде държи фаровете ако така се казва) и просто незнам би трябвало да са напълно съвместими нали? Ако някой знае да каже - да не купувам нещо, където после трее да фърла
    Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!

става, но трябва да се смени всичко комплект- броня и калници, защото иначе няма да може да се наместят ръбовете

Коментар

Хората обикновено правят обратният "трансфер" :D

Коментар

Да не вземат гумите да ти опират в калниците и бронята. Сметни че на бравото бронята е по дълга поне с 2-3 см. от всяка страна
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

durex_a написа:
          Хората обикновено правят обратният "трансфер" :D
          Да и слагат стоковата броня на мареа - шото е яка и малко тунинг изглежда - тая "по-уребрената", но за мареа предна броня тип тунинг броня - няма никаде - поне аз за мареа немога да намеря - за тва се принуждавам така да процедирам - шот иначе отрежа ли тая на бравото - нема къде да се фанат подкалниците
          Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!

Коментар

nedialk00 написа:
            става, но трябва да се смени всичко комплект- броня и калници, защото иначе няма да може да се наместят ръбовете
            Е аз това и ще направя ще купя бронята след това 2 калника и готово - и мисля, че и маската е различна или греша?

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
              Да не вземат гумите да ти опират в калниците и бронята. Сметни че на бравото бронята е по дълга поне с 2-3 см. от всяка страна
              За тва ше спра до едно браво и ще меря!

Коментар

става то става малко фантазия обаче трябва! Пък кат искаш тюнинг броня вземи си абартова

Коментар

durex_a написа:
                  става то става малко фантазия обаче трябва! Пък кат искаш тюнинг броня вземи си абартова
                  Тая абартовата много ми е "Light Tuning" отделно и тя е за браво! Ето тази броня искам да сложа ! http://forum.fiat-bg.org/files/p1000669_151.jpgА относно фантазията - така най-лесно понякога се влиза в раздел селски тунинг - отделно единя калник ми е за смяна и колата ще се пребоядисва така, че няма да е голяма загуба :D

Коментар

Re: Калници от браво, на мареа?

Jekoviq написа:
                    Здравейте колеги въпроса е елементарен - Стават ли калниците на бравото на мареата.. Питам защото искам да сложа тунинг броня, която е попринцип за браво и мисля да сложа калници от браво и там маска(тва къде държи фаровете ако така се казва) и просто незнам би трябвало да са напълно съвместими нали? Ако някой знае да каже - да не купувам нещо, където после трее да фърла
                    Фаровете не се ли държат на гредата(която е еднаква мисля) от едната страна и на пластмасовата ябълка. На наште няма маска. Капака е там. Той играе роля на маска. Тва не е голф да има 17 неща отпред и като го удариш да се чудиш кое по-напред да изправяш
                    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
                      Jekoviq написа:
                      Фаровете не се ли държат на гредата(която е еднаква мисля) от едната страна и на пластмасовата ябълка. На наште няма маска. Капака е там. Той играе роля на маска. Тва не е голф да има 17 неща отпред и като го удариш да се чудиш кое по-напред да изправяш
                      Еми смисъл точно тая греда аз мислех, че и се вика маска незнам говоря точно за това металното над фаровете, което е като плоскост и за него са фанати фаровете секи на 2 места - просто незнам как се нар ча това Макар, че баш си е маска http://emk-33.com/shop/image/748660.jpeg

Коментар

Jekoviq написа:
                        Колега, не мисля, че калниците са съвместими - на мареата са по-широки(издути). Не съм напълно убеден, но е най-добре да провериш в ePER-a. Предния капак и конзолата, която държи фаровете е напълно съвместима с тази на бравото - това го знам от личен опит.
                        Fiat Marea 1.8 16V ELX

Коментар

tedynaidenov написа:
                          Jekoviq написа:
                          Колега, не мисля, че калниците са съвместими - на мареата са по-широки(издути). Не съм напълно убеден, но е най-добре да провериш в ePER-a. Предния капак и конзолата, която държи фаровете е напълно съвместима с тази на бравото - това го знам от личен опит.
                          Да зная, че са по-широки зная - точно за това пускам темата най-вече да се изясни. Чел съм иначе слагат от мареа на браво калници и няма проблем поне според "The Fiat Forum" форума и слагат една броня от мареа или ХГТ и всичко им е ток и жица, защото калник от ХГТ и такъв от Мареа - са едно към едно и такива калници слагат именно на 5 цилиндровия ХГТ и на мареата, която е предвидена и тя за 5 цилиндров двигател докато на бравото са такива("тесни"), защото там по-голям от 4 цилиндров няма - това пишеше по темата там Отделно сигурен си, че става предния капак от браво примерно на мареа - нали да не стане объркване да купа бравов и да немога да го сложа или да купа на мареа па да сложа калници от браво и да го фърла? Отделно конзолата искаш да кажеш там маската? да не збъркам нещо хах И какво е еPER?Иначе страшно много мерси за информацията колеги (bow)

Коментар

Jekoviq написа:
                            durex_a написа:
                            Тая абартовата много ми е "Light Tuning" отделно и тя е за браво! Ето тази броня искам да сложа ! http://forum.fiat-bg.org/files/p1000669_151.jpgА относно фантазията - така най-лесно понякога се влиза в раздел селски тунинг - отделно единя калник ми е за смяна и колата ще се пребоядисва така, че няма да е голяма загуба :D
                            На тази и аз и се радвах преди, но не намирам смисълът, ако ще е само броня ... Тъй чи ако мислиш да не продължаваш на зад си остани на нещо сток .

Коментар

На Мареа и HGT носачите са по дълги,затова и калниците са по издути настрани.Ако сложиш калници от Браво има вероятност гумите да опират в калника.
                              Маренго 1.9Jtd-110 2002

Коментар

Working...
                              X