Здравейте колеги въпроса е елементарен - Стават ли калниците на бравото на мареата.. Питам защото искам да сложа тунинг броня, която е попринцип за браво и мисля да сложа калници от браво и там маска(тва къде държи фаровете ако така се казва) и просто незнам би трябвало да са напълно съвместими нали? Ако някой знае да каже - да не купувам нещо, където после трее да фърла
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Калници от браво, на мареа?
Collapse
X
-
nedialk00
става, но трябва да се смени всичко комплект- броня и калници, защото иначе няма да може да се наместят ръбовете
-
durex_a написа:Хората обикновено правят обратният "трансфер" :DАко има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
nedialk00 написа:става, но трябва да се смени всичко комплект- броня и калници, защото иначе няма да може да се наместят ръбоветеАко има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:Да не вземат гумите да ти опират в калниците и бронята. Сметни че на бравото бронята е по дълга поне с 2-3 см. от всяка странаАко има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
durex_a написа:става то става малко фантазия обаче трябва! Пък кат искаш тюнинг броня вземи си абартоваАко има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
Re: Калници от браво, на мареа?
Jekoviq написа:Здравейте колеги въпроса е елементарен - Стават ли калниците на бравото на мареата.. Питам защото искам да сложа тунинг броня, която е попринцип за браво и мисля да сложа калници от браво и там маска(тва къде държи фаровете ако така се казва) и просто незнам би трябвало да са напълно съвместими нали? Ако някой знае да каже - да не купувам нещо, където после трее да фърла
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:Jekoviq написа:Здравейте колеги въпроса е елементарен - Стават ли калниците на бравото на мареата.. Питам защото искам да сложа тунинг броня, която е попринцип за браво и мисля да сложа калници от браво и там маска(тва къде държи фаровете ако така се казва) и просто незнам би трябвало да са напълно съвместими нали? Ако някой знае да каже - да не купувам нещо, където после трее да фърлаАко има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
Jekoviq написа:Здравейте колеги въпроса е елементарен - Стават ли калниците на бравото на мареата.. Питам защото искам да сложа тунинг броня, която е попринцип за браво и мисля да сложа калници от браво и там маска(тва къде държи фаровете ако така се казва) и просто незнам би трябвало да са напълно съвместими нали? Ако някой знае да каже - да не купувам нещо, където после трее да фърлаFiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
-
tedynaidenov написа:Jekoviq написа:Здравейте колеги въпроса е елементарен - Стават ли калниците на бравото на мареата.. Питам защото искам да сложа тунинг броня, която е попринцип за браво и мисля да сложа калници от браво и там маска(тва къде държи фаровете ако така се казва) и просто незнам би трябвало да са напълно съвместими нали? Ако някой знае да каже - да не купувам нещо, където после трее да фърлаАко има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
Jekoviq написа:durex_a написа:става то става малко фантазия обаче трябва! Пък кат искаш тюнинг броня вземи си абартова
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар