На последък имам проблем с горивната система на Пунтото (1.2/75) 95-та. Колата често гасне, особенно когато правя маневри на полусъединител. Отзад ауспуха от време на време буботи Когато паля, мирише на бензин и мошността нещо намаля! Смених филтрите, кабели на свещи, стъпково моторче, датчина ХОЛ, температурен датчик на блока, датчика който показва колко е загряла колата също го смених. Някой спомена вчера, че трябвало да отида да ми регулират горивната система, което се правело от дистрибуторните бубини!!! Кажете ми има ли такова нещо и къде се прави?? Отделно, къде мога да си направя адекватна компютърна диагностика на Пунтото, да разбера какво се случва и защо???Благодаря предварително на всички изказали се!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулиране на горивната система на Пунто??? Някой да знае???
Collapse
X
-
нещо не ми е ясно как се регулира горивната система от бубините?! като за начало май ще е най-добре да смениш майстора и първата ти работа след тва да погледнеш свещите може да имат нужда от зачистване или пък си вземи нови ако и това не оправи проблема иди да замерят бубините ако и те работят нормално псуваш и караш така докато не спреHaters Gonna Hate
-
кола
Ти колега си сменил всичко по колата не знам защо ама може и да е за хубаво май и ти трябва да смениш майстора или да не слушаш слухове .Свещите как са да не бяха черни .дюзите да не /пикаят/ разпръскват ли хубаво ланда сондата и как е . Може да направиш диагностика ама едва ли да покаже нещо .
Коментар
-
Re: Регулиране на горивната система на Пунто??? Някой да зна
rally33 написа:На последък имам проблем с горивната система на Пунтото (1.2/75) 95-та. Колата често гасне, особенно когато правя маневри на полусъединител. Отзад ауспуха от време на време буботи Когато паля, мирише на бензин и мошността нещо намаля! Смених филтрите, кабели на свещи, стъпково моторче, датчина ХОЛ, температурен датчик на блока, датчика който показва колко е загряла колата също го смених. Някой спомена вчера, че трябвало да отида да ми регулират горивната система, което се правело от дистрибуторните бубини!!! Кажете ми има ли такова нещо и къде се прави?? Отделно, къде мога да си направя адекватна компютърна диагностика на Пунтото, да разбера какво се случва и защо???Благодаря предварително на всички изказали се!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар