Здравейте колеги! Чувам странен звук откъм бензиновата помпа, който се появява след натискане на газта и се измества напред към двигателя.Звука наподобява бързо разклащане на шише с вода и се появява след като запаля.Като изфорсирам няколко пъти по яко, звукът изчезва. Струва ми се че се чува и по време на движение, когато отпусна газта. А се усещат и вибрации, когато колата стои на едно място.Разхода ми е по-висок и ми се губи от мощността.Ще съм благодарен, ако някой е имал подобен проблем или знае от какво е, да сподели как се оправя!!!Забравих да кажа,че колата е Брава 1,6 16V.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен звук от бензиновата помпа
Collapse
X
-
Re: Странен звук от бензиновата помпа
mitaka написа:Здравейте колеги! Чувам странен звук откъм бензиновата помпа, който се появява след натискане на газта и се измества напред към двигателя.Звука наподобява бързо разклащане на шише с вода и се появява след като запаля.Като изфорсирам няколко пъти по яко, звукът изчезва. Струва ми се че се чува и по време на движение, когато отпусна газта. А се усещат и вибрации, когато колата стои на едно място.Разхода ми е по-висок и ми се губи от мощността.Ще съм благодарен, ако някой е имал подобен проблем или знае от какво е, да сподели как се оправя!!!Забравих да кажа,че колата е Брава 1,6 16V.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар