исках да си взема fiat coupe 2.0 16v но ми казаха че ще си хвърля парите навятара и само ремонти ме чакат ..Кажете ми заслужава фиата парите или изобщо да несе занимавам с тази марка ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat coupe 2.0 16v заслужава ли си ?
Collapse
X
-
Сакън недей. Много се чупят. Трябва да се запасиш с един колянов вал, два разпределителни вала, диференциал (евентуално цяла скоростна кутия)... Това в кръга на шегата. В интерес на истината колата е супер, само да попаднеш на читав екземплят. Общо взето който ти е казал че се чупят - ами чупят се не повече от гоуфовете. Въпроса е дали я искаш наистина тая кола, защото такава кола се купува със мерак (сърце) а не със сметки.
-
Чувал ли си приказката:Няма лоша кола,всичко идва от лоша поддръжка:От 12години карам Фиат и съм много доволен ,бих изменил на марката с една Либричка обаче ,нещо няма кеш.Всички коли си имат косури ,само трябва да свикнеш с тяхLacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
Re: fiat coupe 2.0 16v заслужава ли си ?
viktorsterev написа:Чувал ли си приказката:Няма лоша кола,всичко идва от лоша поддръжка:Николай Иванов написа:исках да си взема fiat coupe 2.0 16v но ми казаха че ще си хвърля парите навятара и само ремонти ме чакат ..Кажете ми заслужава фиата парите или изобщо да несе занимавам с тази марка ?
Коментар
-
Кеф цена няма! Тея коли се купуват да се карат, говоря за спортните коли не конкретно за Купе, изводи прави сам от тук нататък .....Ако ще се циганиш и ще правиш сметки по-добре купи пунто 1,1 с газ!Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Аха, добре. И да се похвалиш после как е колата като я купиш Ама.. първа кола.. не е ли малко рисковано точно такава да купиш като първа? Нещо по-маломощно няма ли да е по-добре? Щото това купе е... резачка. Много да внимаваш !"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Re: fiat coupe 2.0 16v заслужава ли си ?
Николай Иванов написа:Кажете ми заслужава фиата парите или изобщо да несе занимавам с тази марка ?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар