Става въпрос за колата от снимката(знам, че не е фиат - просто сеат ударих кво да направя) и наистина ако можете да ми помогнете в случая, защото съм млад водач и тепърва навлизам и си нямам и идея за какво става въпрос - просто говорих с приятел каза, че с пастиране това ще се оправи ами според вас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полиране ще оправи ли тази броня?
Collapse
X
-
Ами колега като за начало направи някоя по ясна снимка да знаем за какво става дума, аз наскоро си пастирах колата. Зависи какви са драскотините ако са доста дълбоки(т.е. да е премахната боята), нищо друго освен пребоядисване на бронята или поне частите които са надрани няма да те спаси. Поздрави.93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
-
Като гледам, ще стане с пастиране. Иначе се пребоядисва цялата броня, за да не личи. И като гледам боята - трудно се докарва точния цвят, че и май е металик... За цялата броня в Русе вземат около 170 лв. Това де факто е цената на детайл, т.е. бронята е отделен детайл от купето, врата, калник също.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар