Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мога ли да карам Мареа 105 JTD без дебитомер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мога ли да карам Мареа 105 JTD без дебитомер

Здравейте!Имам Мареата от 7 месеца и като цяло съм много доволен! От няколко месеца колата извънградско не вдигаше повече от 130 км. Презацепвахме 2 пъти ремъка и днес реших да махна буксата от дебитометъра. Колата коренно се промени карах я от Ихтиман до София и вдигна без проблем 180 км. Въпроса ми е мога ли известно време да я карам без дебитомер? Ще и стане ли нещо или за си закача пак буксата на дебитомера? Благодаря на ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Можеш.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Можеш.
      +1При мен с дебитомер(неработещ), и без, никаква разлика.
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Има минимална разлика, не е сложен за красота, но по-добре месец-два без дебитомер и после един Бош от официален дистрибутор, отколкото китайче сега и след месец-два пак Бош
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Преди 1 година имах алфа 156 1,9JTD 105к.с. и я купих с развален дебитомер, отидох в Бош сервиз и там ми казаха, че на Лада Нива 1,7 дебитомера е апсолютно същия, става и работи без проблем както си трябва(мисля че също беше Бош) и бащами отиде в официалния вносител на лада купи дебитомер - 136лв мисля че беше и след като го сложиха колата започна да си върви както трябва и без да дава грешки., Не знам двигателите дали са еднакви на алфата и Фиат-а

Коментар

Преди 1 година, толкоз струваше оригиналния дебитомер за жтд105, сега е към 220лв.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

незнам, колата беше на бащами той си я беше карал и в сервиза му бяха казали 600лв за оригинален на алфа.

Коментар

Working...
              X