Здравейте, имам фиат типо 1.4 карбуратор 1989 г. От изветно време почна да ми прави отвратително дразнещи номера.Значи тръгва нормално и всичко е наред докато не стигне 90 градуса температура. И тогава почва да прекъсва, да шридърпва и да припуква нещо от ауспуха и най често угасва. В началото го правеше доста рядко на напоследък все по често. Прави го и бензин и на газ. Мислех си че е нещо свързано с вентилатора щото и той тогава почва да се върти но май не е. Пробвах да симулирам проблема при един майстор като я запалих и оставих да работи на място но не прекъсна ни веднъж. Много ми е страно че когато е студена си върви нормално както преди. Някой имал ли е подобен проблем. Моля помагайте.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо 1.4 ми прекъсва и гасне
Collapse
X
-
Re: Типо 1.4 ми прекъсва и гасне
Borislav написа:Здравейте, имам фиат типо 1.4 карбуратор 1989 г. От изветно време почна да ми прави отвратително дразнещи номера.Значи тръгва нормално и всичко е наред докато не стигне 90 градуса температура. И тогава почва да прекъсва, да шридърпва и да припуква нещо от ауспуха и най често угасва. В началото го правеше доста рядко на напоследък все по често. Прави го и бензин и на газ. Мислех си че е нещо свързано с вентилатора щото и той тогава почва да се върти но май не е. Пробвах да симулирам проблема при един майстор като я запалих и оставих да работи на място но не прекъсна ни веднъж. Много ми е страно че когато е студена си върви нормално както преди. Някой имал ли е подобен проблем. Моля помагайте.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Borislav написа:Ами не не е датчик на Хол. Мисля че е някакъв импулсен датчик или нещо подобно. До колкото знам е слабо място на типото.Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар