здравейте,аз май ще стана от активните юзери на форума... Сега по темата - как да си сменя свещите на браво 1.6 16в ’96? Какъв ключ ми трябва (14 или 21)? И малко напътствия няма да са ми излишни...мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на свещи
Collapse
X
-
Аз карам с BRISK .Но всички марки ще ти свършат същата работа.От тези има със посребрен електрод и ги препоръчват за газ .В сайта има търсачка по модели http://www.brisk.cz/АЛ.ПЕТРОВ
FIAT PUNTO 1.2 8V
Коментар
-
Champion RC8BYC 0,9mm са за 1,6 16V по класификацията на CHAMPION, а това ще рече: (R=) Резисторен тип, (C=) комбинацията 14mm - шарка на резбата, 19 мм - дължина, 16 мм - шестоъгълник, (8=) индекс за работна температура, (B=) два електрода, а не само един - около оста; (YC=) 1,5 мм издаденост на керамичния изолатор навътре към електродите, 0,9 мм растояния между електродите.Ориентираш ли се? На другите производители има друг код модела ама това са му размерите. Важно било да отговарят една на друга по таблиците на края на каталозите дето са за съответствие между различните производители, за да не навиеш по ситна резба и да напраиш белята. Ако не ти покажат че са еквивалентни точно на този модел на шампион примерно някой си вид бош не ги земай щото то и леглото може да не е плоско ами конусовидно. Абе най добре виж с кви си и сложи пак такива щото и керамиките ако не са от същите материали може да не пали или да прекъсва. Поне скоро изчетох един каталог за свещи, че ги продавам и знам - долу горе за 6 до 9 лв. цена на бройка може да се приготвиш психически.
Коментар
-
sev написа:колегата hit-ko хвали много Golden Lodge 2HLDRпроизводство са на Magneti Marelliпо 8 лева сано за газ не знам дали са подходящиаз съм на бензин и колата работи идеалноTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар