Здравейте колеги, някой може ли да помогне с размера на семеринга на хидравличната помпа ? Миналата зима в студа сълзеше, сега е наред но... идва зима. Смяната ще е далече от сервизи и магазини, затова искам да съм подготвен с нов семеринг. Пробвах се в няколко магазина но без резултат.Колата е Брава 1,2 16V, 2000г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Семеринг на хидравлична помпа ?
Collapse
X
-
съмнявам се, че някой ще знае размера тук. Обаче може да проваш в ем комплект продаваха комплекти семеринги за рейки, провери и за хидр помпи имат ли. Друг съвет е да си купиш друга помпа, не си заслужава според мен ремонта- 40 лв е друга помпа. Утре ще протече друг семеринг.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Здравейте колеги, да не отварям друга тема ще пиша в тази. Искам да разбера на брава 1.8 хидравличната помпа на ангренажа ли е или на пистовия ремък. Появи се едно странно виене като от тролей. Казаха ми само от шума без да я гледат, че е от хидравличната помпа и ако е на ангренажа да по бързам да я сменя.
Коментар
-
Mihail4o написа: Преглед на мнениетоЗдравейте колеги, да не отварям друга тема ще пиша в тази. Искам да разбера на брава 1.8 хидравличната помпа на ангренажа ли е или на пистовия ремък. Появи се едно странно виене като от тролей. Казаха ми само от шума без да я гледат, че е от хидравличната помпа и ако е на ангренажа да по бързам да я сменя.
Коментар
-
Mihail4o написа: Преглед на мнениетоЗдравейте колеги, да не отварям друга тема ще пиша в тази. Искам да разбера на брава 1.8 хидравличната помпа на ангренажа ли е или на пистовия ремък. Появи се едно странно виене като от тролей. Казаха ми само от шума без да я гледат, че е от хидравличната помпа и ако е на ангренажа да по бързам да я сменя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар