Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем със скоростите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем със скоростите

здравейте,наскоро си купих браво 1.6 16в, но си мисля че имам проблем със скоростната кутия - доста трудно се превключват предавките...дали няма масло или това си е стандартно за фиат, защото досега не бях се "сблъсквал" с такъв автомобил.благодаря за отделено време и съветите
    Кара Fiat Bravo 1.6 16V '96

Като за начало си виж маслото в скоростната кутия!
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

а ще може ли да ме поопътиш малко че аз съм доста непросветен...а под кола съм влизал точно 1 път и се опитвах да си я представя като компютър (с това се занимавам) ама нещо много ми се разминават нещата

Коментар

Може да е и от съединителя

Здрвейте колега(в темите малко по нагоре пише къде можете да си проверите маслото)виж къде ти отделя и съединителя може той да е за смяна и за това да не превключваш добре скоростите.А щом си си купил скоро колата е добре да си смениш маслото така или иначе.
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ами значи аз преди да я купя колата я закарах на диагностика във вантотрейд (не коментирам) и там ми казаха че всичко е ОК...само дето имало някаква гарнитура от коята "сълзяла" скоростната кутия и това само...нищо друго за съединител и прочие. Дайте сервиз на който да я закарам и надявам се да ми дадат по-компетентно мнение, съвет или решение?

Коментар

Working...
          X