Snake aa хиляда... оле ужасТ Не знам за сега умирам от кеф, че не пипна маслото при височки обороти... но да не избързвам с радостта си Фиат винаги има с какво да те изнеада разбира се :) да се надяваме че в случая ще е положителноНе знам, но просто ако ми намали разхода при 5в40 от 10в40... ми иде да отида да ги овикам половината маслоджии...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo гори 900 гр. масло на 10 000км
Collapse
X
-
joro87 написа:Snake aa хиляда... оле ужасТ Не знам за сега умирам от кеф, че не пипна маслото при височки обороти... но да не избързвам с радостта си Фиат винаги има с какво да те изнеада разбира се :) да се надяваме че в случая ще е положителноНе знам, но просто ако ми намали разхода при 5в40 от 10в40... ми иде да отида да ги овикам половината маслоджии...Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
joro87 написа:Snake aa хиляда... оле ужасТ Не знам за сега умирам от кеф, че не пипна маслото при височки обороти... но да не избързвам с радостта си Фиат винаги има с какво да те изнеада разбира се :) да се надяваме че в случая ще е положителноНе знам, но просто ако ми намали разхода при 5в40 от 10в40... ми иде да отида да ги овикам половината маслоджии...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Да не забравяме, че в света има 10W40 масла лабораторно синтезирани, които превъзхождат 5W40 и имат невероятен пробег. 10W няма нищо общо почти с -25гр. което важи за масовите масла. В България ги няма и най-вероятно няма да ги има. Просто за информация. Гарантират изпомпваемост почти до -50гр. и слагат в малкият си джоб дори работен вискозитет 30.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Май всеки говори кой квото му падне чул недочул някъде... трудно е да отсееш истината ако не разбираш...моето не е сменяно, скоростите влизат перфектно и нивото му е ок, но кой знае колко старо е Зимата помня, че като я паля студена и изключвам от скорост лееко по-трудно се изключва, но после се оправя-сигурно е нормално?
Коментар
-
joro87 написа:А какво мислите по въпроса за маслото в скоростната курия- чул съм, че не е хубаво да се сменя, защото в България не може да се намери толкова качествено(за каквито и пари да е), като фабричното?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
[quote="Danchojn"]joro87 написа:Еми как така автомобилният концерн казва да не се сменя??? Отговора е ясен - да се купуват нови автомобили и резервни части.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
[quote="pakumba"]Danchojn написа:joro87 написа:Еми как така автомобилният концерн казва да не се сменя??? Отговора е ясен - да се купуват нови автомобили и резервни части.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
joro87 написа:Намерих го в каталога:Synthetic-based oil, grade SAE 75W-85that passes API GL-4 PLUS, FIAT 9.55550MIL-L- 2105 D LEV specifications.Препоръчват tutela car technyx.Колко масло побира тая скоростна кутия, литър и нещо?А колко приблизително струва литъра на такова масло?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар