Има хубави синтетики 10w50 и 10w60, които според мен ще ти свършат най-много работа.Както Emzo каза...грехота е да се кара с минерално!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo гори 900 гр. масло на 10 000км
Collapse
X
-
Re: Stilo гори 900 гр. масло на 10 000км
Danchojn написа:1. Винаги пълната синтетика или синтетика е по-добре от полусинтетика и ли минерално. ....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Danchojn написа:1. Винаги пълната синтетика или синтетика е по-добре от полусинтетика и ли минерално. ....Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
хайде почнаха се приказки казани от квартали майсториколата като била над 100 000 да се кара с 10-40над 200 000 с 15-40това са пълни глупости, казани от хора които си нямат представа какво означават тези цифримаслото е с вискозитет 5, 10, респективно 15 при отрицателни температури и то само в първите 1-2 минути след запалванеслед това разлика в гъстотата няма
Коментар
-
От ръководството на Стило дават:Selenia K.Synthetic-based oil, grade SAE 5W-40, that passFIAT 9.55535-M2 specification.Дали да опитам с него или тъй като двигателя не е нов и действително има съсипани гумички и т.н. ще стане още по-зле?Или може би Liqui Moly 5w40?Вече тотално се раздвоумих.. търсил съм Selenia във Враца и така и не намерих никъдеА каква е тази спецификация- FIAT 9.55535-M2 specification?Може би ми трябва масло отговарящо точно на тези номерца и да не е и менте... в богатия избор във ВрацаМай човек да си смени маслото си е сериозна и трудна задача
Коментар
-
joro87 написа:От ръководството на Стило дават:Selenia K.Synthetic-based oil, grade SAE 5W-40, that passFIAT 9.55535-M2 specification.Дали да опитам с него или тъй като двигателя не е нов и действително има съсипани гумички и т.н. ще стане още по-зле?Или може би Liqui Moly 5w40?Вече тотално се раздвоумих.. търсил съм Selenia във Враца и така и не намерих никъдеА каква е тази спецификация- FIAT 9.55535-M2 specification?Може би ми трябва масло отговарящо точно на тези номерца и да не е и менте... в богатия избор във ВрацаМай човек да си смени маслото си е сериозна и трудна задача
Коментар
-
Ами това например:http://www.rexol.net/масла-elf-evolu...w40-4lКато пише а3/в4 означава ли че става т.е. че препокрива а3/в3 и е още по-добро... и според вас този магазин надежден ли еИли по-добре това:http://www.rexol.net/масла-mobil-super-3000-5w40-4l
Коментар
-
Danchojn написа:BO написа:Danchojn написа:1. Винаги пълната синтетика или синтетика е по-добре от полусинтетика и ли минерално. ....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Не е баш така.Имаш 3 групи, според съставките.Имаш два вида съставки - минерални и синтетични.Мисля, че сам може да направиш трите комбинации и да разбереш, че твърденията са погрешни, или не ги си разбрал от някъде от където си чел.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар