Pavel Krastev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да си купя Brava
Collapse
X
-
FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
Pavel Krastev написа:Приятели търся не повече от 1999 година тъй като сам притиснат от парите, приятелите ме съветват да купя 190ка или голф (за последното все едно не сам го написал това няма да се случи никога) но аз държа на марката и не знам защо е нужно хората да говорят против нея разправят ми патели с главите, но така говореха и за Кромата ама не стана нищо
Коментар
-
rustson написа:JTD 0-100km/h - 10,3 sec последния уийкенд 602км 30,23 л нафта! И много ама много бяга !!!! Суреп е колата ! Препоръчвам я малко повече като начална инвестиция но после няма да съжаляваш!
Коментар
-
Аз лично сам на такова мнение, 190 ката струва около 5500-6000 с газ и е 91-92 година дизайна и е от 83 година за Голфа въобще не говориме за това пуснах тази тема зада се уверя че не греша вариантите които ще търся са 1.6 или 1.8 вентилови( даже не знам дали въобще има чисти двг-та) а и екстрите които имат са невероятниЛуд фен!!!
Коментар
-
глупости
абе момчета вие не сте добре бе . За ко го лъжите момчето.има брава 1.8.Аз поне сам виждал 4 в бургас даже едната е на мои познат. които я върти такси.По добрия двигател е за Брава повярваите ми.и разхода и е по малък от 1.6. 16 в.Не съм виждал само 2.0 на Брава .FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Аз горе долу влязох в час с видовете двигатели но ме интересуваше главно какви недостатъци може да имат като купе, двигател, ходова част това беше главното за което попитах иначе другото го видях карах една 1.6 що годе добре ускорява има конфорт вози доста по добре от голф или форд екстрите са в наличност тъй като държа на климата щото не слизам от колатаЛуд фен!!!
Коментар
-
Re: глупости
galinchooo написа:абе момчета вие не сте добре бе . За ко го лъжите момчето.има брава 1.8.Аз поне сам виждал 4 в бургас даже едната е на мои познат. които я върти такси.По добрия двигател е за Брава повярваите ми.и разхода и е по малък от 1.6. 16 в.Не съм виждал само 2.0 на Брава .
Коментар
-
mmmm
Да ти кажа колата си има недостатъци като всяка друга .Се пак е втора употреба и зависи на ко ще попаднеш.Аз лично попаднах на един голям чеп . които ми струваше почти още 1800лв допълнително от цената на която я взех,но сега съм доволен.Просто хората там си карат и не ги интересува.Нормално е за толкова километри да се направи нещо по колата , дори и повече (в моя случай).НО.Колата като цяло е перфектна.Ходовата част обратно на поверието че фият имали слаби предници е много здрава.На тия дупки каде са в Бургас и пътища смотани предница правих чак след 1.5 год.Не бях я пипал откак сам я взел.Общо взето ако електрониката по двигателя ако им беше по читава грешка нямаше да имат ама уви.И се пак си я харесвам палавницата ми.Частите по окачването са им евтини за разлика от частите за двигателя.Но се пак е нова кола а не москвич.И много части са заимно заменими с типо с леки изменения.Последно взех един амортисьор преден от типо.Оказа се че разликата им е само в дължината на резбата горе.Стругаря ми зе 2 лв за пристъргване и таи.Не се чуди ами зимай една колица да си я караш.Да ти кажа преди да я зема мислих дълго ко да си купя.Трябваше ми само едно качване и то в 1.4 за да се навия а избирах 2 месеца ко да си купя.Трябва да ти кажа че скоро карах колата на един познат(пежо 607)и да ти кажа ми хареса повече от бравата .хаха.Ако имаш пари за даване земи си едно.Единствено бравата се допира по каране на по новите коли от класа.Говоря ти за коли 2000-2006.Казвам ти го защото работя в Рено - Дачия - нисан и всеки ден разкарвам коли за да им слагам аларми.За голф 3 .вектра или астра пежо рено не ми се говори .Става въпрос за коли 95-97 год.Гола вода са. :D Надявам се да си направил избора .И гледай да е 1.8 16 в.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар