Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли интерес към Fiat Bravo 1.8GT с проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли интерес към Fiat Bravo 1.8GT с проблем

Здравейте колеги,след неуспешен ремонт на главата на бравото ми/има 4 бара налягане в 1ви цилиндър/,мисля да го бракувам и давам в морга.Дали някой ще се заинтересува да го вземе цялото.Не съм наясно какви пари да му искам.Колата няма климатик,с GT салон е всичко работи по нея,даже в момента е в движение и върви доста добре като се има изпредвит проблема.Ще съм благодарен за мненията ви.Мерси предварително. Това е раздел за продажба на автомобили,не е място за събиране на мнения.Местя темата в "Консултации по общи въпроси".След като добиеш представа колко пари да и търсиш на колата си пусни обява според правилата на раздела за продажба.Модераторски екип.Извинявайте за неудобството,точно мислех да пиша да ми бъде преместене темата.
    Fiat Bravo 1.8GT:ГИ

Интерес може и да има ,но трябва да качиш снимки и по добре я продай на някой да е кара отколкото да я даваш на Белканто.Къде може да се види колата?
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

Колата може да се види по всяко време в Пловдив,за снимки ми изпращайте мейл или скайп за връзка,ще опитам да сложа линк в темата.Още малко инфо-година на производство 1997г.,два аербега,много запазен салон,отишъл лак на тавана,опция с 4 нови гуми,207000км,всички ключове,сервизна книжка с история.
      Fiat Bravo 1.8GT:ГИ

Коментар

б

каква е цената
        тел.0897943620

Коментар

мойто браво, вървящо без особени проблеми, в моргата му даваха макс 300 лв.

Коментар

akolevutd написа:
            мойто браво, вървящо без особени проблеми, в моргата му даваха макс 300 лв.
            Точно това е коректния ориентир за кола с проблем! Аз точно такива ги обичам да ги копувам и бих дал 300лв. без да съм я гледал, разбира се!
            fiat divak

Коментар

Working...
            X