Здравейте колеги,след неуспешен ремонт на главата на бравото ми/има 4 бара налягане в 1ви цилиндър/,мисля да го бракувам и давам в морга.Дали някой ще се заинтересува да го вземе цялото.Не съм наясно какви пари да му искам.Колата няма климатик,с GT салон е всичко работи по нея,даже в момента е в движение и върви доста добре като се има изпредвит проблема.Ще съм благодарен за мненията ви.Мерси предварително. Това е раздел за продажба на автомобили,не е място за събиране на мнения.Местя темата в "Консултации по общи въпроси".След като добиеш представа колко пари да и търсиш на колата си пусни обява според правилата на раздела за продажба.Модераторски екип.Извинявайте за неудобството,точно мислех да пиша да ми бъде преместене темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли интерес към Fiat Bravo 1.8GT с проблем
Collapse
X
-
Колата може да се види по всяко време в Пловдив,за снимки ми изпращайте мейл или скайп за връзка,ще опитам да сложа линк в темата.Още малко инфо-година на производство 1997г.,два аербега,много запазен салон,отишъл лак на тавана,опция с 4 нови гуми,207000км,всички ключове,сервизна книжка с история.Fiat Bravo 1.8GT:ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар