Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлика

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хидравлика

здравейте искам да ви попитам от какво може да не ми работи хидравликата когато колата работи на обороти? а когато и дам газ се оправя! има си масло и ремаците са си добре! колата е фиат браво 1.9 jtd мерси предварително

Re: Хидравлика

beliq написа:
    здравейте искам да ви попитам от какво може да не ми работи хидравликата когато колата работи на обороти? а когато и дам газ се оправя! има си масло и ремаците са си добре! колата е фиат браво 1.9 jtd мерси предварително
    1.По доброто-маслото е не това,което трябва да е ...сменяш го !2.По лошото-прецакана помпа или рейкаУспех !
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Диагностиката на хидравлика не е най-лесното нещо. Препоръчвам ти да посетиш специалист. Има доста фактори. Ако правилно съм те разбрал, когато двигателя работи на празен ход нямаш хидравлика, а като дадеш газ има, така ли? Нивото на маслото го провери при загрят двигател. Системата обезвъздушена ли е? Ако има въздух може помпата да кавитира и прекъсва, обаче това е съпроводено с повишен шум(демек ослушай се). Вида на маслото също е от значение, трябва да е препоръчаното. Има голяма вероятност да е помпата, да не дава достатъчно налягане, а причини доста(пак маслото, износена помпа..). А прекъсване усещаш ли когато караш? Ако легнеш отдолу виждаш ли омаслено по рейката? Може да има и замърсители попаднали в системата и да влияят на налягането на помпата. А може и контролния клапан да се ебава. Пак най-добре е на специалист, да види какво налягане дава помпата, уплътнения , да промие системата.

Коментар

Working...
      X