колеги някой да знае как може да се вгради двд?на браво?значи аз мисля да променя фацата на централния панел на таблото.обаче не виждам как ще се сложи двдто там.някой да е слагал да сподели
тази тема я знам.въпросът е че той вгражда телевизор ако не се лъжа.при него само се хваща рамката на ТВ-то за централния панел,и предполагам няма затруднения тъй като е плосък и лек.докато двд-то е тежко и квадратно.мисълта ми е такава дали има някаква конзола в което да се пъха двдто да го държи, или нещо с планки трябва да се направи на-свалено и после вече цяло да се слага на таблото.
тази тема я знам.въпросът е че той вгражда телевизор ако не се лъжа.при него само се хваща рамката на ТВ-то за централния панел,и предполагам няма затруднения тъй като е плосък и лек.докато двд-то е тежко и квадратно.мисълта ми е такава дали има някаква конзола в което да се пъха двдто да го държи, или нещо с планки трябва да се направи на-свалено и после вече цяло да се слага на таблото.
Тежко или леко, няма значение.Композитните материали са изключително здрави. Какво имаш предвид под DVD? Плейър ли искаш да вграждаш?Каквото и да имаш предвид, формула няма. Всичко е в зависимост от формата и размерите на устройството, което ще вграждаш.Пусни снимки за да видим джаджата и да дадем съвет.
колега не съм го взел още, понеже не мога да измисля как ще стане.колебая се дали да е такова или от тези който излизат от плеъра.
Първият вид си имат шейни. Вграждаш си здраво шейната и си готов.Разбира се ще се наложи да се заиграеш по ръбчетата. Ако това те притиснява, можеш да си набавиш конзола от кола, която има място за такава джаджа в таблото и да си приспособиш твоята конзола.Изключително лесно е да се направи. Няма от какво да се плашиш.За втория вид, не ти трябва да пипаш, каквото и да е.
това е най добрия вариант май.ще търся оригинална конзола от кола, и ще я пресъдя към мойта.предполагам че размера на шейната е стандартен,и тя ще си е вътре в конзолата, това доста ще ме улесни.понеже се притеснявам как ще хвана здраво тая шейна към пластмасата .така, за сега спирам по темата като набавя необходимите неща ще отворя обща тема с проект.имам предвид интериора.но чакаме с един магазин доставка на 200 вида кожи и платове от гърция която се бавила от 4 месеца заради протестите.пък има само една еластична светло сива която не ме кефи мене.и общо взвто докато не си набавя всички материали за проекта не започвам нищо
Коментар