Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Грешки на двигателя и airbag-a на Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Грешки на двигателя и airbag-a на Стило

Здравейте. Днес реших да видя какви грешки има колата ми и след като я свързах към лаптопа се появиха следните грешки:1. Airbag-aTук, от както имам колата се появява познатото на доста хора: ’Airbag Failure’. Предполагам, че поправянето му е много скъпо, тъй като разбрах, че има голям лентов кабел, който може би е потрошен и искам да си дадете мнението, имам ли шанс да го поправя или поне да премахна надписа на дисплея и съответния звуков сигнал към него. И най-важното, което ме интересува, ако може някой да ме просветли каква е тази INTERNAL ERROR, Weight sensor-a? 2. ДвигателятТук открихме грешки на ЕГР-то, където предполагаме, че е замърсено доста, но нека, който знае повече да посъветва.P0407..., интересното бе, че компютъра показа, че педала е натиснат, а той не беше?! Определено, когато сменям скоростите ми придърпва колата, все едно не ги сменям плавно. В темата, която четох видях, че има някакво у-во над съединителя..., питането ми е как да проверя дали е наред?

1.За Еърбеговете, отакчи акумулатора, почисти всичко конектори и ги закачи на ново, въпреки че като гледам се съмнявам да е от тях проблема, но нищо не губиш. 2. За P0404, свали ЕГР-а почисти го, ако не си го чистил, затапи го и готово, това че записва грешка не трябва да те притеснява.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Working...
    X