Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой знае ли къде мога да полирам колата качествено

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой знае ли къде мога да полирам колата качествено

Някой знае ли къде във Варна могат да ми полират качествено колата, че има някой много дребни забележки и ми се иска да я излъскам ама качествено(не става дума за пастиране а полиране на боята), доколкото знам се прави с машини, така де не е да намажеш всичко с паста и после да лъскаш "напред назад и никога в кръг". Би трябвало да се прави някъде с машина.Ако някой знае къде моля...ако се сещате и за цена, все пак също е от значение
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Мисля, че го правят в почти всяка автобояджийница и струва(ше преди 1 год.) около 40 лв.
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Lancia Y

Коментар

А съвет за някой конкретно?Питам понеже един съсед си полира един сравнително нов нисан, и онези така си оставиха ръцете, че вместо да го полират го направиха мат....... и накрая се наложи да го пребоядисва за да го оправи, така че нали знаете некадърници колкото щеш...питам за някой който е сигурен, освен това да не е някой простак дето не може да изтрезнее да обяд(както бояджията дето прави на брат ми колата)
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Точно в кръг се върти полирашата машина. На онова предаване по Дискавъри дето препродават кола, след като я стегнат - си направиха на върха на някаква ел. бръмчалка с ниски обороти сами такава машина - като просто изнамериха подходяща четка с кръгла форма и тънкостите останаха само колко паста да се сложи за да разтвори само лака и колко бързо да се размазва без да ти засегне боята под него. Обаче не знам сега точно на каква кола и с каква боя го правиха това ... и дали въобще има такива меки четки по нашите магазини.
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Принципно има адаптори за флекс и бормашини.оригиналните струват доста.Има и такива машини.В практикер Германия има за 14 евро.Към машината има разни дунапренени и тем подобни гъби.За паста най-доброто е 3М.Говорим за професионални пасти.Има всякакви видове.За полиране,за шлайфане с различни номера и т.н.Продават я на грам в магазините за боя.Има за металик и неметалик.Ако е много зле боята взимаш шлайф паста с по-голям номер и след като я минеш а полираш с полир паста.ако си купиш машинка за 30 лева и паста +политур за още толкова,ще е перфектно.Иначе в Германия 1л.паста струва около 15-18 евро.Б България 100мл струваха кам 8-10 лева(не съм сигурен)
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Re: Някой знае ли къде мога да полирам колата качествено

phoenix написа:
            Някой знае ли къде във Варна могат да ми полират качествено колата, че има някой много дребни забележки и ми се иска да я излъскам ама качествено(не става дума за пастиране а полиране на боята), доколкото знам се прави с машини, така де не е да намажеш всичко с паста и после да лъскаш "напред назад и никога в кръг". Би трябвало да се прави някъде с машина.Ако някой знае къде моля...ако се сещате и за цена, все пак също е от значение
            В Янко Костов бившия завод сега западна промишлена зона , вътре в завода като минеш бариерата на входа караш само на право като стигнеш един огромен плац завиваш на дясно и след 20 метра ако не се ориентирап питап къде е спиди експрес пада се срещу него голям сервиз и правят чудеса .
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Working...
            X