Някой знае ли къде във Варна могат да ми полират качествено колата, че има някой много дребни забележки и ми се иска да я излъскам ама качествено(не става дума за пастиране а полиране на боята), доколкото знам се прави с машини, така де не е да намажеш всичко с паста и после да лъскаш "напред назад и никога в кръг". Би трябвало да се прави някъде с машина.Ако някой знае къде моля...ако се сещате и за цена, все пак също е от значение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой знае ли къде мога да полирам колата качествено
Collapse
X
-
Някой знае ли къде мога да полирам колата качествено
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
А съвет за някой конкретно?Питам понеже един съсед си полира един сравнително нов нисан, и онези така си оставиха ръцете, че вместо да го полират го направиха мат....... и накрая се наложи да го пребоядисва за да го оправи, така че нали знаете некадърници колкото щеш...питам за някой който е сигурен, освен това да не е някой простак дето не може да изтрезнее да обяд(както бояджията дето прави на брат ми колата)СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Точно в кръг се върти полирашата машина. На онова предаване по Дискавъри дето препродават кола, след като я стегнат - си направиха на върха на някаква ел. бръмчалка с ниски обороти сами такава машина - като просто изнамериха подходяща четка с кръгла форма и тънкостите останаха само колко паста да се сложи за да разтвори само лака и колко бързо да се размазва без да ти засегне боята под него. Обаче не знам сега точно на каква кола и с каква боя го правиха това ... и дали въобще има такива меки четки по нашите магазини.
Коментар
-
Принципно има адаптори за флекс и бормашини.оригиналните струват доста.Има и такива машини.В практикер Германия има за 14 евро.Към машината има разни дунапренени и тем подобни гъби.За паста най-доброто е 3М.Говорим за професионални пасти.Има всякакви видове.За полиране,за шлайфане с различни номера и т.н.Продават я на грам в магазините за боя.Има за металик и неметалик.Ако е много зле боята взимаш шлайф паста с по-голям номер и след като я минеш а полираш с полир паста.ако си купиш машинка за 30 лева и паста +политур за още толкова,ще е перфектно.Иначе в Германия 1л.паста струва около 15-18 евро.Б България 100мл струваха кам 8-10 лева(не съм сигурен)Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Re: Някой знае ли къде мога да полирам колата качествено
phoenix написа:Някой знае ли къде във Варна могат да ми полират качествено колата, че има някой много дребни забележки и ми се иска да я излъскам ама качествено(не става дума за пастиране а полиране на боята), доколкото знам се прави с машини, така де не е да намажеш всичко с паста и после да лъскаш "напред назад и никога в кръг". Би трябвало да се прави някъде с машина.Ако някой знае къде моля...ако се сещате и за цена, все пак също е от значениеFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар