Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Осветление на централната конзола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Осветление на централната конзола

Колеги кажете къде мога да намеря такива диоди, че ми е изгорял един и не свети "врътката" за климатика.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.9 TD100

това не е диод ами крушка и го има във абсолютно всеки магазин за авточасти или автоаксесоари
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

във Варна ги има във всеки гараж където продават авточасти, мисля струват 50ст. и аз сменях, моите габарити са такива, освен това на по големите бензиностанции също ги има и са малко по-скъпи 1лв. , ама са Осрам
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

нее колеги това е като тези на габаритите, но само на вид иначе са мн по малки на 1/3 , а може и по малки
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
          нее колеги това е като тези на габаритите, но само на вид иначе са мн по малки на 1/3 , а може и по малки
          да де 1,2 вата , по малки от на габаритите нямаш проблеми с намирането сигурен съм
          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
          UNO 1.0 FIRE

Коментар

Във всеки един магазин за Авто... ги има аз си ги взех по левче бр.
            "..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
            дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
            Brava 1.4 12V

Коментар

а дали има други цветове от тези малките защото аз смених габаритите и осветлението на номера и стана мн яко (ксеноново бяло)
              Прикачени файлове
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

ОК ясно явно ще си намеря лесно. А дали ги има в различни цветове?
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Стандартен и само един тип на светене се предлагат. И също да кажа-това са крушки, а не диоди! По принцип може да се сложат и диоди, но трябва да им се намали напрежението с резистор и да се приспособят така, че да светят по-разсеяно.
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

мерси за отговорите колеги. А някой случайно да знае как мога да сваля светловода зад самите врътки мн ме дразни тоя зелен цвят, но вчера се опитах да го разглобя и неще непомръдва дори : (((някакви идеи?
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

никой ли незнае как се разглобява т’ва нещо? искам да сменя този гаден зелен цвят на всички бутони го направих, остана само фона на врътките.
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

това дано ти помогне
                        Прикачени файлове
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Anaboliy написа:
                          никой ли незнае как се разглобява т’ва нещо? искам да сменя този гаден зелен цвят на всички бутони го направих, остана само фона на врътките.
                          Еххх, бате, бате, нали ти казах бре...Ма сега и със схемичка имаш
                          FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

май не съм се изразил правилно.Аз го разглобих тва чудо , дори смених диодите на копчетата за нагревателите на задното стакло, халогени и т.н. но неможах да сваля самия светловод който е зад врътките, за да достигна до скапаното зелено фолио.иначе самата конзола я разглобявах мн тъпи )та някакви идеи...
                            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Май ще остана с грозно зелено
                              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Working...
                              X