Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мигачи на Темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мигачи на Темпра

Привет! Отдавна ми е минала през акъла една идея да си вградя габаритите в мигачите. Вчера се опитах да издадя двата предни, но не успях. Може ли някой, който ги е свалял да ми обясни каква е хамалогията? Благодаря предварително!

На 6типки са колега.Огледаи хубаво и 6те види6.

Коментар

Re: Мигачи на Темпра

StreetGlow написа:
      Привет! Отдавна ми е минала през акъла една идея да си вградя габаритите в мигачите. Вчера се опитах да издадя двата предни, но не успях. Може ли някой, който ги е свалял да ми обясни каква е хамалогията? Благодаря предварително!
      А как ще изглежда като светят?!? Ако питаш как се вадят мигачите - трудно - смисъл - трябва да се внимава да не се счупят ушите които ги държат към фара, там има един щифт който първо се вади и след това трябва да се ошкачи ухото което влиза във фара. По лесно ще ти е да свалиш целия фар долу и тогава да ги вадиш ...на едната снимка е щифта - по точно мястото му, а ан втората са два от четирите болта с които се държи фара към т.н. очиларка.Успех и прати снимки как светят габаритите в мигачите
      NixXxan_Racing написа:
      На 6типки са колега.Огледаи хубаво и 6те види6.
      Няма никакви шпилки ....ПоздравиИвайло
      Прикачени файлове
      Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Направих ги, доста добре изглежда с тях, но се наложи да изкормя оранжевата капачка, за да светят чисто бяло. Снимките са около 700кб и не знам как да ги кача.

Коментар

StreetGlow написа:
          ...Снимките са около 700кб и не знам как да ги кача.
          Microsoft PowerToys for Windows XP - Image ResizerThis PowerToy enables you to resize one or many image files with a right-click.http://download.microsoft.com/downlo...ertoySetup.exe
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho, много ти благодаря, колега! Незнайно защо излязаха малко размазани, но на живо е по-добре.
            Прикачени файлове

Коментар

още
              Прикачени файлове

Коментар

Working...
              X