Колеги помощ днекса се наложи да дам 5 лева на техническия преглед защото нямам даже и помен от задни спирачки направо щях да изтръгна волана от напъване , и нищо...Явно като смених моста преди 6 месеца(целия) нещо съм оплескал с него, уж работи но не знаех каква е първоначалната му позиция и началното му напрежение(прочетох ръковдствата и там пише 10нютона), а бре как да го докарам до положение че да спирам нормално. Не ми се иска да го премахвам защото тогва почти при всяко натискане ще блокирам задницата... А и докато ви питам за това някой да знае как да възтановя вакума в системата за регулация на фаровете(пак се намира до регулатора обаче след смяната на моста нямам дълги светлини) в момента дългите са ми къси а късите са ми супер къси. В цялата кола и фаровете няма и една врътка за регулация на фаровете направо ме е страх и от тогава избягвам нощни карания...Някакви идей как да създам вакъм в системата и да проверя дали го задържа..че и ако кажете какво трябва да е началното налягане при празна кола
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар