Имам проблем с чистачките на стилото работят нормално,но като ги пусна заедно с пръскалките правят 2 оборота и забиват по средата на стъклото. И трябва да ги пусна на 1-ва степен (минава време докато тръгнат) и като ги спра вече са в нормално положение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистачки Стило
Collapse
X
-
Колега, аз съм с 1.8 бензиновото Stilo, това с предните чистачки ми го прави от две години сигурно..., но само на студен старт в студено време..., като загрее колата си работят... Питал съм тук във форума..., ама явно е тайна.. - проблема..., канех се да търся проблем с реле някакво, че и пластмасата пред предното стъкло да вдигам.. да проверя за замърсяване по механиките.., ръжди..., но нито гараж и инструменти, нито желание..., май ме гони желание за нова...Fiat Stilo 1.8 GT
Коментар
-
М.И.В. написа:Колега, аз съм с 1.8 бензиновото Stilo, това с предните чистачки ми го прави от две години сигурно..., но само на студен старт в студено време..., като загрее колата си работят... Питал съм тук във форума..., ама явно е тайна.. - проблема..., канех се да търся проблем с реле някакво, че и пластмасата пред предното стъкло да вдигам.. да проверя за замърсяване по механиките.., ръжди..., но нито гараж и инструменти, нито желание..., май ме гони желание за нова...Fiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
-
Larii написа:М.И.В. написа:Колега, аз съм с 1.8 бензиновото Stilo, това с предните чистачки ми го прави от две години сигурно..., но само на студен старт в студено време..., като загрее колата си работят... Питал съм тук във форума..., ама явно е тайна.. - проблема..., канех се да търся проблем с реле някакво, че и пластмасата пред предното стъкло да вдигам.. да проверя за замърсяване по механиките.., ръжди..., но нито гараж и инструменти, нито желание..., май ме гони желание за нова...Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Елементарен сваляш мехънизама за чистачките (лесно е на 3 болта е),отваряш капака на моторчето,там моторчето предава движението си чрез червяк който е смазан с грес! Та проблема е от греста ! Има три контакта и писти за тях просто като се върти моторчето хвърля грес на пистите и контактите! Почистват се хубаво,маха се излищнате грес и проблема моментално е решен!Fiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар