Здравейте колеги , искам да ви попитам едно въпросче . Имам брава тд75 и на таблото имам една червена лампа която наподобява врата на кола.Можете ли да ми помогнете за какво е тази лампа ? Благодаря предварително ! Поздрави !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Червена лампа на таблото!
Collapse
X
-
на всяко табло има гравирани подсветки и то всички без значение дали бензин или дизел и кви екстри с индикатори по таблото има. някой са фабрично затапени или не е сложена лампа в някой случей. но доколкото знам брава браво мареа си имат индикатори за незатворена врата/багажник. но ако имаш проблем няма да ти гаснее/светва плафона при отваряне на вратите. ако плафона си работи значи просто нямаш индикатор на таблото и я няма тапичката в гнездото кадето трябва да има лампа в някой случей. ако свалиш таблото и поогледаш дупките кадето няма лампи ще откриеш още много такива индикатори които не светят и които за за бензинов двигател (например)
Коментар
-
кола
вътре в бравата има едно ключе то е за индикацията на таблото напръскай го може да има ефект http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=70004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар