Колеги, дайте идеи. Наложи ми се да сменя пластмасовата част и сега трябва да си залепя тапицерията на кората на нея. Тя беше с отлят каучук направена и така отлято на около 25 места по цялата кора. След като го срязах обаче трябва да го залепя пак с нещо, което да се разлива и запълва кухини, тъй като на повечето места няма къде да се захване на плоска повърхност, ами си е кухо. Бях го лепил в пролетта с топъл силикон. Стана, но от жегите лятото явно се е поразмекнал и от долната страна се е разлепила на 4-5 места. Предполагам, че с времето ще се разлепи навсякъде. Имате ли идеи с какво мога да залепя тапицерията ? Нещо от рода на силикон ? Някой ми беше казал нещо за полиоретан, но не съм лепил с такова ?Благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лепене на кора
Collapse
X
-
lithrone
Hristian_Aleksiev написа:Колега като ги залепиш сподели тук с какво си го направил, че и моите кори тук там за се поразлепили. Миналата година си играх с поялника да изграждам на ново тея " пластмасови нитове" ма на пасажерската врата не издържаха много време.
Коментар
-
lithrone написа:Със слаб поялник става чудесно.Не зная защо се е получило така при теб, колега.Най-вероятно поялникът ти е силен и прегаря пластмасата.
Коментар
-
lithrone
Hristian_Aleksiev написа:Не е от поялника за съжаление. Ами от пътника на лявата седалка. Мойта кака като отваря вратата и се обляга точно на тапицерията. Как да издържат тея едвам закрепени нитове тежката врата на бравото. Като ги лепих не ми стигна материал за изграждане и рязах от вътрешната страна на кората. Имаше на едно място бая пластмаса, но пак не стигна. Нядявам се скоро да намеря време да ида до моргата да взема някое по голямо парче пластмаса че да мога да ги залепя както трябва. Все пак си е играчка голяма, надявах се това лепило за което говорят да става с него по бързо, въпреки че малко ме съмнява идеята. Да се залепи пластмасата с плата на тапицерията и това да държи здраво
Коментар
-
Даже и помен няма от него . Не знам дали някога е имало. Като сваля кората някой хубав ден ще видя какво мога да измисля по въпроса да я подпра отвътре. Благодаря за подсказката че вътре би трябвало да има стиропор. При мен и на двете врати го няма, не личи и да е лепено там. Затова смятам че не е имало изобщо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар