Здравейте колеги, преди време имах проблем със загуба на антифриз на всеки 15 дни около половин литър, след което почнах по маркучите и по притегнах и тук таме смених някоя скоба, та в момента положението е, че за точно един месец засичах го от 1ви до 1ви или в км около 1700км изгубих антифриз от max do min. Питането ми е дали да продължа да търся вече евентуален теч от някои радиоатор или просто си е чисто изпарение в тия жеги.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Допустим теч или просто проблем?
Collapse
X
-
Такова понятие като нормален теч от кола НЕМА...Единствено може да ти тече конденз от ауспуха, и то ако колата ти е перфектна...Другото място, където може и е разрешено да има теч е от резервоара към двигателя...Търси къде тече гадината...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
Провери си капачката на разширителния съд, или направо я смени. Моята оригиналната я загубиха в един сервиз, уж мои хора, и бяха ми купили нова, но явно голямо менте. С нея ми губеше течност както при теб. След месец - два ми писна и си купих нова от предпочитан от мен магазин, и от тогава вече повече от година, нивото на антифриза не е мръднало.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар