Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

крушки за брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

крушки за брава

Някой може ли да ми каже за впечатленията си от крушки мисля да си купя на осрам силвер стар мисля че бяха ако някой е с такива моля да си каже мнението че филипс ми се виждат много скъпи но неискам и да си купя осрам и ако не са хубави след това и филипс и накрая от по-евтино да ми влезне двойно, говоря че искам бяла светлина . Благодаря ви предварително.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Нямам впечатления от Osram, но съм много доволен от Philips Vision Plus. Около 28лв. е комплектът, но определено си заслужава!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Нямам впечатления от Osram, но съм много доволен от Philips Vision Plus. Около 28лв. е комплектът, но определено си заслужава!
      А бяло ли светят или са като обикновените
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Да си призная темата за крушките ми е любима :D :D :D и сега пак ще се включа. За Осрам Силвър съм чел доста хубави неща и съм се навил много да си купя. Сега карам с Филипс Вижън + 50%, но честно казано не ме кефят. Светят на далече, но пред колата не е толкова добре положението. Мисля,че сините крушки дори светят по-добре от Вижън +50 %. На халогените пък сък сложил Осрам Силвър и ми се вижда дори,че светят по-добре от късите. Виж и тук какво сме писали http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...F0%F3%F8%EA%E8

Коментар

dani389 написа:
          Vladim написа:
          А бяло ли светят или са като обикновените
          По-бяло.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Вече оправих фаровете центровах ги с старите крушки и светлината стана малко по добре зависи в какво положение са защото са ел но когато на другия ден смених крушките с осрам силвър стар просто станаха перфектни и това че нашите коли са с слаби фарове вече не го вярвам ,а аз съм карал много различни марки коли и ги сравнявам не новите С класи а с тези от сроден клас в случая ауди Б4 голф 3 и лагуна и по мое впечатление след теста е че само лагуната бие нашите коли но разликата не беше много голяма .Забравих да кажа че и другите три коли са с филипс но не от най-скъпите .

Коментар

Опаааааа!!! Днес ми изгоря едната Филипс Вижън + 50%. Взех ги декември. Наистина доста нощно каране имам и до Ямбол и до Русе (през седмица, през две), но през деня не ги включвам пък. Преди да изгори някак си светеха и двете по-жълто и по-слабо . Явно и другата ще изгори скоро(нея я преместих да свети надълги. Наистина светят надалече,но пред колата липсва достатъчно светлина.Сега си сложих Осрам Cool Blue. Резултата от тях ще ви кажа след около две седмици, че морето и тежките маси ни зоват.

Коментар

Здравейте колеги! Обещах да ви кажа как са Осрам Куул Блу - ами перфектни са. Препоръчвам ги на всеки,който не вижда достатъчно. Няма слаби фарове, а подходящи крушки.

Коментар

Working...
                X