Някой може ли да ми каже за впечатленията си от крушки мисля да си купя на осрам силвер стар мисля че бяха ако някой е с такива моля да си каже мнението че филипс ми се виждат много скъпи но неискам и да си купя осрам и ако не са хубави след това и филипс и накрая от по-евтино да ми влезне двойно, говоря че искам бяла светлина . Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
крушки за брава
Collapse
X
-
Да си призная темата за крушките ми е любима :D :D :D и сега пак ще се включа. За Осрам Силвър съм чел доста хубави неща и съм се навил много да си купя. Сега карам с Филипс Вижън + 50%, но честно казано не ме кефят. Светят на далече, но пред колата не е толкова добре положението. Мисля,че сините крушки дори светят по-добре от Вижън +50 %. На халогените пък сък сложил Осрам Силвър и ми се вижда дори,че светят по-добре от късите. Виж и тук какво сме писали http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...F0%F3%F8%EA%E8
Коментар
-
Вече оправих фаровете центровах ги с старите крушки и светлината стана малко по добре зависи в какво положение са защото са ел но когато на другия ден смених крушките с осрам силвър стар просто станаха перфектни и това че нашите коли са с слаби фарове вече не го вярвам ,а аз съм карал много различни марки коли и ги сравнявам не новите С класи а с тези от сроден клас в случая ауди Б4 голф 3 и лагуна и по мое впечатление след теста е че само лагуната бие нашите коли но разликата не беше много голяма .Забравих да кажа че и другите три коли са с филипс но не от най-скъпите .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Опаааааа!!! Днес ми изгоря едната Филипс Вижън + 50%. Взех ги декември. Наистина доста нощно каране имам и до Ямбол и до Русе (през седмица, през две), но през деня не ги включвам пък. Преди да изгори някак си светеха и двете по-жълто и по-слабо . Явно и другата ще изгори скоро(нея я преместих да свети надълги. Наистина светят надалече,но пред колата липсва достатъчно светлина.Сега си сложих Осрам Cool Blue. Резултата от тях ще ви кажа след около две седмици, че морето и тежките маси ни зоват.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар