Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ел. схема на мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ел. схема на мареа

По-точно ми трябва от къде минава кабела за плафона за да свържа алармата там че един некъдърник като ми слагал аларамата е свързал само към предна лява врата и се включва само когато се отвори тя
    Fiat Marea 1,9TD100

По морето тъпаци колкото щеш и аз имам същия проблем, подобен де. дано да се намери някой дето има схема
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

преди малко се човърках из колата и видях че по лявата колонка минават няколко кабела до колкото знам някой от тях са за плафона но незнам точно кой някой може ли да помогне
      Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

Всички кабели от прекъсвачите на четирите врати се свързват в едно и отиват към плафона (73). Ето ти схема.. Взимай сигнала от бяло-червения кабел, само внимавай, че в снопа до шофьорската врата има и друг подобен, но е по-тънък.ПП. За да си сигурен за цвета свали прекъсвача на която и да е врата и погледни кабелите. Черния е маса, другия те интересуват за алармата.
        Прикачени файлове

Коментар

Къде по точно е тоз кабел че нещо не го намирам , мерси за схемата и ако може да ми кажеш от къде ги взимаш тези схеми да мога и аз да си ги набавям,МЕРСИ
          Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

Схемата е от Често задавани въпроси, технически параметри и съвети. Haynes repair manual за Brava/o, но предполагам, че е абсолютно съвместима и за Marea.Аз наскоро се занимавах с алармата. Не ми бяха вързали багажника към нея и всеки можеше да влезне спокойно през него без да се разпищи. Процедурата по търсене на правилния кабел, която извърших и при теб ще свърши работа. Отвърташ датчика (прекъсвача) примерно на шофьорската врата. Там са два кабела - единия е черен, който със сигурност е маса, а другия е някакъв друг цвят. При мен беше бяло-червен. Тебе те интересува втория. Само остава да намериш продължението му из снопа с кабели, който излиза от вратата и влиза в купето. Снопа го търсиш под волана, но вляво до самата сглобка на вратата, където минава гуфрираната тръба. Връзваш кабела към алармата към (червено - белия, ако и при теб е такъв цвят) и си готов. Внимавай за точната дебелина на червено-белия, понеже в снопа има още един с подобна разцветка, но е малко по-тънък.Успех!!

Коментар

Working...
            X