Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой ще отговори ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой ще отговори ?

Здравейте колеги.Може ли някой да ми отговори на следния въпрос.Защо от ауспуха на Типото тече вода( Какъв е този конденз? в това топло време?Ауспуха ми е абсолютно чист, дори пръста не можеш да си изцапаш (при градско каране)А по видът на свещите се съди за състоянието на двигателя, а те са светло-кафяви до сиво ,тоестдвигателя е добро състояние с добро изгаряне.Нямам газовата уредба.

или се получава конденз, или ти е отишла гарнитурата на главата- антифриз от казанчето липсвали ти
    Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Re: Кой ще отговори ?

rumen59 написа:
      Здравейте колеги.Може ли някой да ми отговори на следния въпрос.Защо от ауспуха на Типото тече вода( Какъв е този конденз? в това топло време?Ауспуха ми е абсолютно чист, дори пръста не можеш да си изцапаш (при градско каране)А по видът на свещите се съди за състоянието на двигателя, а те са светло-кафяви до сиво ,тоестдвигателя е добро състояние с добро изгаряне.Нямам газовата уредба.
      Това си е съвсем нормален процес, докато има разлики в температурите, или докато не ти загрее ауспуха, конденз ще има!През зимата, за по-дълго време - а през лятото за по-кратко, но е неизбежен!И ако колата се кара на къси разстояния, задното гърне е винаги с вода, поне по дъното!

Коментар

Re: Кой ще отговори ?

hit-ko написа:
        rumen59 написа:
        Това си е съвсем нормален процес, докато има разлики в температурите, или докато не ти загрее ауспуха, конденз ще има!През зимата, за по-дълго време - а през лятото за по-кратко, но е неизбежен!И ако колата се кара на къси разстояния, задното гърне е винаги с вода, поне по дъното!
        Може би си прав колега, защото това става при каране на къси разтояния!!!

Коментар

Чист конденз си е и като загрее колата (ауспуха по-точно) спира да тече водичка.Всяка кола на газ го прави това нещо и е съвсем нормално.
          Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Нормално е да! И също така и на безин,но в по-малки количества от колкото при газ.
            125s/1600ccm/100ps

Коментар

Working...
            X