Здравейте колеги.Може ли някой да ми отговори на следния въпрос.Защо от ауспуха на Типото тече вода( Какъв е този конденз? в това топло време?Ауспуха ми е абсолютно чист, дори пръста не можеш да си изцапаш (при градско каране)А по видът на свещите се съди за състоянието на двигателя, а те са светло-кафяви до сиво ,тоестдвигателя е добро състояние с добро изгаряне.Нямам газовата уредба.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой ще отговори ?
Collapse
X
-
Re: Кой ще отговори ?
rumen59 написа:Здравейте колеги.Може ли някой да ми отговори на следния въпрос.Защо от ауспуха на Типото тече вода( Какъв е този конденз? в това топло време?Ауспуха ми е абсолютно чист, дори пръста не можеш да си изцапаш (при градско каране)А по видът на свещите се съди за състоянието на двигателя, а те са светло-кафяви до сиво ,тоестдвигателя е добро състояние с добро изгаряне.Нямам газовата уредба.
Коментар
-
Re: Кой ще отговори ?
hit-ko написа:rumen59 написа:Здравейте колеги.Може ли някой да ми отговори на следния въпрос.Защо от ауспуха на Типото тече вода( Какъв е този конденз? в това топло време?Ауспуха ми е абсолютно чист, дори пръста не можеш да си изцапаш (при градско каране)А по видът на свещите се съди за състоянието на двигателя, а те са светло-кафяви до сиво ,тоестдвигателя е добро състояние с добро изгаряне.Нямам газовата уредба.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар