Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за алармата, ОПРАВЕНА, благодаря на всички

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако сивите кабели идват от вратите, както твърдиш, то те се съединяват в общ възел преди релето за време. Тоест четирите кабела имат обща проводимост и съответно можеш спокойно да си избереш произволен, за който да вържеш алармата. Не е нужно да я връзваш за всеки по отделно.!!!

Коментар

За да си 100 процента сигурен, ако имаш мултицет драсни някой ред, ще ти пиша как да направиш замерванията.

Коментар

Мерси колеги отново ми помогнахте, проблема е решен, честно казано малко по български, в смисъл че след като вечерта с един комшия се изпокарахме яко заради алармите на колите(според него моята кола викала вече 2 часа...а аз тъкмо паркирах...ама кво ти пука спор да има )и почнахме да се заплашваме с полиция и лалалалалала напушен яко отидох при алармаджиите и на тях един лют скандал и сега всичко е ок опрвиха си алармата дори и кабела си намериха къде да го вържат в 8 часа вечерта колата(алармата) най накрая работеше нормално. Meрси на всички все пак, смятах вечерта да се занимая с проблема и да си я свържа сам, разбрах горе долу как(благодарение на вас )но и така съм доволен, важното е че работи и си има гаранцияп.с.за съжаление тука все още всичко се постига след скандали
        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
        X