Ами спука се от теглича на Мерцедеса тия тегличи са много скапана работа.Предлагам да приемат точка в правилника когато не се употребяват да се демонтирват виждал съм такива.И не само заради удар отзад с кола много често пешеходци при минаване зад кола си контузват и краката ох много боли и съм го изпитвал не веднъж от стърчащото желязо
Те не могат да накарат хората да карат с колани, а ти искаш да си свалят тегличите Повечето тегличи ги слагат точно затова, за да си "предпазят" колите, и както изглежда тази мода не се корени тук, защото повечето автомобили втора употреба си идват с тегличи, а честно казано хич не ми се вярва всеки втори в Европа да тегли каравана или ремарке пълно със зеле (например). Моята хубавица има теглич, но е "сваляем", седи си в багажника и изглежда чисто нов, отвора в бронята се прикрива от специален пластмасов капак. Собственика на автокъщата ми каза че ми дава колата с най-малко 300 кинта "бонус" заради този разглобяем теглич.
::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 ::::: ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 ::::: ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::
Има нещо готическо, така като е без броня. Изглежда хищно, като пиратско знаме с череп и кости. Даже се чудя, дали не може да се направи нарочно такава "вдлъбната броня" по очертанията.
Коментар