Колата е браво 1.9ТД - 75кс. Проблема е следния: при запалване на студен мотор колата супер трудно влиза в работна температура(поне по датчика вътре на таблото) и след като загрее някъде до около средата и след каране около 20-40км колата изведнъж започва да прегрява. Стрелката отива на 2 деления след средата посока нагоре и започва направо да пръска вода от казанчето на охладителната течност като през това време перката не се включва(незнайно защо). Както и да е... карам я в един мн готин сервиз и пичовете ми казаха, че проблема е в датчика на радиатора който следи температурата, отговаря за датчика на таблото и за коректното и нормално включване на перката. Сменяме го ДНЕС и тръгвам от сервиза. Карам 1км ... всичко е ок колата загря доста по-бързо от преди и закрепи температурата на половин деление под средата. След като се набих в задръстване вдигна температурата съвсем малко над средата(примерно милиметър два) и там остана доста време. Чух, че перката се включи но не разбрах кога спря. Както си карам и изведнъж хоп изненада, стрелката направо скочи буквално в рамките на 5-10сек. с две деления нагоре. Гледам аз отпред капака и същото пак започва да изхвърля течността под формата на пара през казанчето ... и ето ме пак в начално положение ... какво да правяяяяя ? Колегиииии помощ
А и забравих да кажа, че и радиатора е чисто нов на 50км. та неможе да е от него...Колегиииии помощ

Коментар