Поздрави на всички.Бивш собственик на Lancia,сега съм решил да взимам Марея...Не искам убеждаване и разубеждаване,защото съм взел решение,но трябва да избирам от тези двете и искам помощ:1.Fiat Marea 1.9 TD 1998 г. 100 к.с. 156000 км.2.Fiat Marea 1.9-JTD 2000 г. 105 к.с. 165000 км , с новата маскаразликата между двете 1000 лвзнам че JTD е по-добрия двигател,но ме интересуват и други неща:1.данък приблизително(за София) 2.разход градско в София3.добри страни4.лоши страни,от какво да се пазяинтересува ме с какви гуми са (пропуснах да погледна някоя Марея),защото имам чисто нови 14-ки с джанти 4х98 и мнение за тази - Fiat Marea 2.0V5 1997 с газова уредбапомагайте,защото съм се вкарал в размисли,а ми се кара вече :D Благодаря предварително.Модерирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Marea 1.9 TD или Fiat Marea 1.9 JTD?
Collapse
X
-
Re: Консултация за FIAT Marea
visentii написа:знам че JTD е по-добрия двигател,но ме интересуват и други неща:1.данък приблизително(за София) 2.разход градско в София3.добри страни4.лоши страни,от какво да се пазяинтересува ме с какви гуми са (пропуснах да погледна някоя Марея),защото имам чисто нови 14-ки с джанти 4х98Благодаря предварително.
-
visentii написа:Много изчерпателно,благодаря...Нещо за Fiat Marea 2.0V5 1997 бензин+газ,защото и на тази Марея цената си я бива
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар